lördag 6 september 2014

Aj, där sprack stygnen...

Från inspelningen på Cirkus
Hade stora planer idag. Först skulle jag klippa mej, sen skulle jag till Skärholmen för att köpa vinterstövlar. Bra bra. Å jag vaknade redan vid 7 så planen skulle ju till och med gå att genomföra inom rimlig tid... trodde jag ja...

Klockan 10, när frisören, öppnade klev jag in genom dörren. Då är min frisör ledig! Men va f-n... jaha, då få det väl bli klippning på måndag istället. Det är på onsdag jag måste vara lite snygg i håret, innan dess spelar det ingen roll. Så Monday it is!

Istället gick jag runt lite i centrum och tittade. Köpte en variant av mjukisbehå på Kappahl som hade 20% på hela inköpet. Me like! Testade olika behås för att kolla vilken storlek det kan tänkas bli sen å kom fram till att jag både kan ha B- och C-kupa. Allt beror på modell. Det finns ju en hel del billigt på rean, men jag hittade inget som var tillräcklig prisvärt. Men tänk så liten jag blivit!

Gick hem och konfererade med Martin och vi beslutade att tillsamman åka till Skärholmen och äta lunch där. Jag är inte helt bekväm att ha koll både på säkerhetsbältet och körningen samtidigt än. Så fort man rör armarna så halkar ju bältet snett, skaver på stygnen och så ska man rätta till det och samtidigt ha koll på vägen. Nä... Så Martin körde och jag satt brevid och kollade mobilen  :-)

Jag hade lagt undan ett par stövlar på Deischman som jag sett i stan. Så jag styrde stegen dit medan Martin gick in på gubbdagiset. Jag såg stövlarna jag var sugen på och sträckte mej efter dem, lite för långt... och nästan känner hur hela sömmen på höger sida går upp. Nu gjorde den inte det, men jag var inte kaxig när Martin kom in i butiken. Han skällde lite på mej och den här gången höll jag faktiskt med. Det var dumt gjort och ont gjorde det. Hoppas inte det blev någon skada... det ser vi på måndag. Det bränner fortfarande lite i såret.

Jag hittade ett annat par stövlar än dem jag lagt undan och efter lite velande, de var 150 kr dyrare... så bestämde vi iaf att par nr2 gick att ha till både byxor och klänning. Par nr1 var mer mockasinstövlar, bekväma med inte särskilt snygga. Vi vände och vred på stövlarna och kom fram till att ortopedteknikerna nog blir nöjd och kan bygga klack på dem utan något större problem. Så nu har jag ett par helfodrade vinterstövlar INNAN säsongen är slut, innan den ens börjat till och med!

Jag hade en värdekupong/presentkort på Glitter så vi styrde stegen dit. Jag ska på Spevsavers gala på onsdag och vill ha ett halsband till klänningen jag ska ha. Så jag plockade på mej ett halsband, en ring och några örhängen innan jag var nöjd. Tjejen i kassan undrade vart jag fått presentkortet och jag sa att det var nåt bloggevent, men jag har ingen aning om vilket. Hon lovade att läsa min blogg iaf och se hur det blev med smyckena  :-)

Väl hemma igen är jag helt slut! Så nu blir det en tupplur med hunden innan vi ska snygga till oss och åka till Cirkus på Djurgården. Ikväll ska vi se Livet Är En Schlager och se hur vår filmsnutt blev. Undrar om vi syns... kul ska det bli iaf. Hoppas det blir som förra hösten när jag träffade en massa gamla jobbarkompisar och fick värsta nostalgikicken.

Berättar mer om kvällen imorrn!
Ha det bäst!

2 kommentarer:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: