fredag 15 augusti 2014

Studio St Paul´s jul

Sista stället på tisdagens rundvandring var Studio St Paul. Vi gick från Ringvägen till St Paulsgatan och självklart gick vi lite fel och tog omvägar som inte var några genvägar direkt. Med trötta fötter och väldigt törstiga kom vi iaf till slut fram och blev välkomnade med valfri dricka och glass! Så perfekt!

När vi vilat fötterna lite gick vi runt och tittade på alla fina grejer. Även här var det många "åh", "vill ha" och suckar över allt fint. Även här kunde man se det silvervita temat och att det är ok att blanda nytt och gammalt.

Jag föll totalt för kuddarna och plädarna i lila, som ni ser längst ner till höger i bilden. Det skulle passa perfekt hemma hos mej!

Nöjda med en lång och rolig dag traskade vi sedan vidare mot tåget. Vi var helt slut och hade sååå ont i fötterna, men var såååå nöjda med dagen. Såna här pressdagar när man går från ett event till nästa är jätteroliga och man får så otroligt många nya idéer.

Men eftersom jag och Nadja envisas med att gå mellan alla adresser är det också väldigt utmattande. Men va sjutton! Vi får motion och behöver inte tänka på vad vi stoppar i oss av allt gott som det bjuds på. Så när jag kom hem hade jag gått drygt 19 000 steg, nästan 1,5 mil! Jag bad Martin komma och möta mej vid tåget med mina gympadojor så jag kunde gå hem också. När jag väl kom hem så landade jag i soffan och vägrade gå en meter till. Jag var helt slut. Å det var jag även dagen efter... det gjorde ont precis överallt. Men det var det värt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: