torsdag 21 augusti 2014

Nagellackshimlen!

Jag är en totalnörd när det gäller naglar och nagellack och igår hamnade jag i nagellackshimlen. När vi fiat jul klart på Polhems PR-byrå, gick Annelie och jag vidare till Mildhpress lokaler på Östermalm.

Här fanns sååå mycket fint! Skor, väskor och kläder i långa banor. Det ena finare än det andra. Och hos Mildh finns paradiset för den som gillar smink, hudvård och NAGELLACK!!! Här finns både Wet ´n Wild och Ciaté. En massa nya härliga färger som passar bra för att liva upp den tråkiga hösten. Det var här jag fastnade, medan Annelie fick hjälp med något hon funderade över.

Jag fick förmånen att kolla igenom lite utgågna färger, det blev ett par stycken. När jag kom hem var jag alldeles salig och visade Martin alla fina färger som nu ska testas noga, en efter en. Det brukar gå till så när jag målar naglarna, att jag väljer ut några färger som Martin får välja emellan. Annars skulle det bli en färg på varje nagel typ, eftersom jag tycker alla är fina och har lite svårt att bestämma mej. Å nu har jag massor att välja mellan och är som ett litet barn på julafton  :-)

Vi klämde, kände och suckade lite innan vi även här tog för oss av den goda maten. Här hittade vi ett annat gäng bloggare och hade en riktigt trevlig stund vid bordet. Det är det som är så skoj vid såna här pressdagar, att man träffar olika människor hela tiden och får en massa nya härliga kontakter. Ändå har vi alla samma intresse; nyheter, kläder, smycken, skönhet, inredning - och vi är alla nyfikna på vad som komma skall...

Nu är det lugnt ett par veckor, sen händer en massa skoj! Följ mej gärna på Instagram (marlenerinda), där finns fler bilder och där uppdaterar jag flera gånger om dagen.

Och missa inte TÄVLINGEN!!!

4 kommentarer:

 1. Så många fina färger :) Jag älskar också nagellack ju...men får kan ju aldrig ha....man orkar ju inte fixa naglarna var 3:e dag liksom...brukar måla dem i en färg på sem sen måste de bort när jag börjar jobba, ha en bra dag, jag e sjukt sliten idag var uppe 3.30 i jobbade 4h. kram L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visste är det kul med färg! Nu ska jag vara utan i flera dagar under operationen, hur ska det gå???

   Radera
 2. Du kan väl ha olika färger på naglarna! Det har jag ibland, som du sett, de senaste var riktigt sprakande. Fast nu känns det skönt med enkel fransk manikyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, då blir det för rörigt i skallen på mej :-)

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: