torsdag 14 augusti 2014

Åhlens jultrender 2014

När vi var färdiga på Eva Solo i tisdags, gick vi vidare till Åhlens show-room på söder. Det här var nog det vi sett fram emot mest av allt, Åhlens har i mitt tycke alltid haft väldigt fina julgrejer. Så är det även i år.

Ni kommer att se mycket i rött och silver. Men det mest utmärkande är känsla av "timmerstuga-uppe-i-fjällen". Ni vet så där som det är på film, med en murrigt inredd stuga, skinnfällar och ombonat. Back to nature lite grann. Samtidigt känns det lite som att det inte är så noga, man kan gärrna ställa fram ungarnas hemsnickrade grejer på framträdande platser och blanda nytt och gammal lite som man vill.

Jag föll totalt för silvertemat. Det enkla med raka linjer. Inga krusiduller för min del, det blir för rörigt i skallen. Det fanns väldigt mycket fint att titta på och shoppingtarmen gjorde rejäla utslag.

På Åhlens fick vi även ta del av vinterns modetrender och även här är det jordnära färger och enkla, raka linjer. Det är inte alls lika mycket bling längre och kragarna har blivit högre. Jag såg fler ljusgrå kappor och stövlar, jättesnygga!!! Men även när det gäller kläder kändes det som att det var helt ok att blanda stilar och lixom klä sej i det man trivs bäst.

Jag har ingen aning om varken hur jag kommer att klä mej eller vilka nya julgrejer som kommer att flytta in. Jag tror jag kör på en lite minimalistisk jul i år faktiskt. Vi kommer ju hem från Gambia efter första advent och då känns det lite meckigt att plocka upp 6-7 lådor med julgrejer och bara njuta av dem några veckor. Det jobbet gör jag gärna när jag inte ska resa bort innan jul. Jag vill njuta av julen minst två månader! Men vi får se vad som händer när jag väl står där med alla grejer... Jag älskar ju julen, så vad som helst kan hända...

På Åhlens fick vi också en massa gott att äta, så nu var vi både trötta i fötterna och mätta. Men ett ställe till skulle vi besöka... det ska jag skriva om i nästa inlägg  :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: