onsdag 16 juli 2014

I väntans tider...

Tanken var att vi skulle åka tillbaka till Öland idag. Men så kom det en liten telefonbeställning i vägen, så nu vet vi inte när vi kommer iväg.

Jag har letat ny telefon ganska länge nu. Min Iphone 4 är några år gammal, den hänger sej, laddarkabeln är nästan av, batteriet laddar ur på bara några timmar och den uppför sej lite hur som helst kan man nog säga. Jag behöver en ny för att kunna gör allt som jag vill göra; blogga, fota osv. Ringa är inte så viktigt, då är kameran viktigare och att det går att skicka sms och chatta via FB.

Jag är himla nöjd med Tele2 och har varit kund där de senaste typ 20 åren, så dem vill jag stanna hos. Förr när jag köpt telefon har det var it kontantkortstelefoner bundna hos Tele2 eller något begagnat av kompisar. Så det var sånt jag tittade efter. Jag efterlyste av kompisar och tittade på Blocket och Tradera. Men det klickade lixom aldrig...

Så i måndags frågade jag Tele2 om de inte hade någon telefon som låg och skräpade i nåt hörn som jag kunde få billigt. Det hade de inte, men gav mej ett erbjudande som jag inte kunde stå emot. Så en beställning las strax efter lunch i måndags på en Iphone 5S som skulle skickas direkt, inklusive ett nytt simkort. De ville inte skicka den till Öland eftersom de ska skickas till bokföringsadressen så att inte någon annan kan göra beställningar i ens namn... så det var inte mycket att göra åt den saken. Så nu sitter vi här och väntar på posten eller sms-avisering eller vad det nu blir. Kontakten på Tele2 trodde att den skulle hinna fram till idag, annars blir det imorrn.

Så vi pysslar runt, packar, städar osv medan vi väntar - så får vi se när vi kommer iväg (som vanligt har vi en livsfarlig husvakt, så keep away!!!). Vi har inte bråttom utan tar det lite som det kommer. Idag eller imorrn spelar inte så stor roll. Vi har bara en enda grej att passa och det är en kylskåpsleverans på fredageftermiddag... annars har vi inget bestämt förrän 12 aug när jag ska på höstens första event. Så det är helt ok att pyssla runt här hemma i lugn och ro.

Sen ska jag lära mej en ny telefon och det är väl inte riktigt min grej, men men. Kul med en ny bättre kamera. Våra gamla telefoner, det är väl 2-3 stycken nu, åker med till Gambia :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: