fredag 25 juli 2014

Härliga dagar!

Jag njuter av värmen och önskar det kunde vara sån här sommar varje år. Jag skulle heller inte ha något emot att ha det så här året om... Men men, nu är det som det är och om 5 månader har vi precis firat jul. Jag har faktiskt köpt några julklappar under veckan  :-)

Våra dagar spenderas som de hittills gjort under hela sommaren. Det blir en lång promenad morgon och kväll, vi planerar maten ganska nog och lagar den från grunden och vi läser mycket. Nu när det blivit så varmt har utemöbeln flyttat ut från altan och ställts under björkarna. Vi har även köpt en barnbassäng till Baileys som han faktiskt helt frivilligt använder, särskilt om vi kastar i morotsbitar som han dyker ner och letar efter.

Igår kom Junior hit. Det var några långa timmar av väntan innan han slutligen rullade in med den bullrande motorcykeln på tomten. Den är inte lätt att vara mamma till en motorcyklist... Baileys blev överlycklig och vek knappt från hans sida resten av dagen. På kvällen åkte vi ner till Byrum för att se hur illa det står till med algblomningen, men det var inte så illa faktiskt. Sen blev det förstås lite nya bilder på solnedgången, den är lika magisk varje kväll. Jag har hundratals med bilder nu och den ena är vackrare än den andra. Ser ni mannen som står och fiskar? Klicka på bilden så blir den större.

Så vi njuter av livet och har det himla bra. Junior åker hem igen i mitten av nästa vecka och då kommer Senior hit istället. Sen är det inte långt kvar förrän det är dax för oss att åka hem igen. Men då har vi en otroligt härlig och stärkande sommar i minnet och med all den sol vår kropp har fått så borde ju hösten och vintern klaras av ganska enkelt. Vi har ju dessutom en resa som väntar  :-)

Allt känns alltså himla bra! Hoppas det gör det för er också!


2 kommentarer:

  1. Jag njuter också - om jag bara slapp åka till jobbet där det är typ +37 inomhus !!! Ett äldreboende där alla steks och ingen AC finns...
    Ha en underbar helg och sköt om er alla
    kram

    SvaraRadera
  2. Vilken fin bild av solnedgången o fiskaren! Som en tavla! Så skönt för vofsen att kunna svalka sej. En skön helg önskar Eva i Skåne

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: