fredag 26 juli 2013

Världens tråkigaste blogg...

Jag har nog världens tråkigaste blogg just nu. Den innehåller ju bara en massa funderingar om ingenting, snack om vikt och hur bra jag har det. Positiva inlägg genererar inga läsare, sånt finns det undersökningar om minsann.

Men det är ju så mitt liv ser ut just nu. Jag kan ju inte hitta på en smaskig skandal bara för att få läsare, eller... det kanske man kan, vissa gör det säkert också men sån är inte jag. Jag har det bra och det står jag för. Jag är faktiskt värd att må bra efter alla år med skit från alla håll. Så det så!

Frågan är vad ni vill läsa om? Man kanske skulle ha en frågestund... men då ska man nog ha fler läsare än vad jag har... Men vi kan väl säga så här: om ni vill veta något om mej, precis vad som helst, så skriv en fråga i kommentarsfältet. Så får vi se om det kommer några  :-)

Men jag har faktiskt ett problem, jorå! Min mage strejkar... sånt kan göra vem som helst helt galen. Jag gör ju faktiskt alla rätt; äter regelbundet, dricker vatten, äter grönsaker och rör på mej. Ändå tycker mina tarmar att de ska ha semester och inte jobba mer än kanske var fjärde dag. Så nu har vi köpt linfrön, 1-2 msk om dagen ska jag ta så får vi se om det hjälper. Annars blir det att köpa magnesium-tabletter när vi kommer hem, det ska tydligen hjälpa. Idag blir det både ärtor och brysselkål till maten. Nu jäklar ska problemen lösa sej, bokstavligt talat!

Åsså har jag läst klart Små citroner gula, den var himla bra! Och jag har börjat läsa Smuts av Katarina Wennstam, så får vi se hur den är.

Mer spännande än så är inte mitt liv just nu. Vad pysslar ni med? Är era liv mer intressanta än mitt? Förmodligen...

Alltså: ställ en fråga om ni vill, så svarar jag  :-)


6 kommentarer:

 1. Din blogg är allt annat än tråkig. Du skriver allt som ofta mycket bra och läsvärda inlägg. Men, för att en blogg ska räknas som intressant ska den i huvudsak handla om ytliga grejer som mode, smink, shopping, etc. Det är där läsarna finns och med stor sannolikhet är det säkert så även framleddes det kommer att se ut. Själv har jag från och till hållt på att blogga i drygt 5 år och jag har insett att skriva om seriösa saker är meningslöst att lägga ned sin tid på om man vill nå ut till de breda folklagren, kanske inte så mycket tröst till dig att komma med, men det är likväl så verkligheten ser ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var mest jag själv som konstaterade att jag inte har så mycket intressant att komma med just nu. Det är lixom stiltje i hjärnkontoret :-)

   Radera
 2. Så sant skrivet. När jag har en vecka sänd from hell, då ökar min statistik med en pil rakt upp. Annars lunkar det på som vanligt. Haha, ganska lustigt att folk inte tycker om att läsa om lycka och kärlek, välmående egentligen. Men våra bloggar ska aldrig bli Hänt Extra material sådetså!

  Kram
  Stoffe

  SvaraRadera
 3. Haha, det där med statistik är lustigt. Jag bloggar, men mest för att familj och vänner är lite utspridda och det är ett bra sätt att berätta om vad som händer. Och då blir det ju ingen läsning som drar till sig massorna precis. :)
  Men ibland har man varit inne och kommenterat något på ett sätt som uppenbarligen intresserat någon. Och eftersom jag vägrar vara anonym har besökarstatistiken ökat med nästan tokiga siffror. För att sedan gå ner på bekväma 10-15 igen ;)
  Men du skriver på ett underhållande sätt, som gör att man gärna kommer tillbaka. Det som kännetecknar en bra blogg tycker jag är att den handlar om vad som ploppar upp i hjärnkontoret just nu på den som skriver. Jag vill inte läsa en blogg där författaren skriver om saker andra vill höra, utan jag är intresserad om vad som rör sig (eller inte rör sig) i andra människors liv och tankar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Du är så välkommen att hänga lite här :-)

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: