söndag 28 juli 2013

Helt galet bra!

Vi gick på semester 5 Juli och sedan dess har varenda dag varit solig. Det är ju helt otroligt! Till och med våra dagar i London var medelhavsvarma och vi kom hem med brända näsor. Och som ni vet så har jag solcellspaneler på skallen, så jag är mer än nöjd med semestervädret  :-)

Igår var vi på marknad i Byxelkrok och såg att det faktiskt var små vattenpölar där upp på norra udden och när vi åkte hem fick vi några små stänk på rutan. Men inte blev det nåt regn i Löttorp inte... Det skulle iofs behövas lite regn på gräsmattorna och det här innebär att jag inte kan flytta några växter i trädgården. Men men... då får det väl bli nästa år istället.

På marknaden köpte vi polkagrisar; hallon-lakrits och supersura. Vi köpte fem av varje och förhandlade till oss ett bra pris, så nu har vi godis som räcker en stor del av hösten. Billigt både i PP och pengar  :-)

Som sagt; vädret kan vi inte klaga på - tvärtom! Mat och motion kan vi inte heller klaga på, det har vi skött exemplariskt. Med en vecka kvar av semestern kan vi bara konstatera att vår semester i år har varit galet bra!


6 kommentarer:

 1. Holá!
  Vilken tur ni har haft, verkligen! Jag har ju sällan sammanhängande semester så för mig är det underbart att bara få njuta på kvällarna. SÅ har det varit senaste två veckorna för mig, fullt upp med solens strålar i ansiktet. Jisses, man glämmer bort att det är varmt även på kvällen..

  Kram
  Stoffe

  SvaraRadera
 2. Låter som att ni haft det bra. Visst är det underbart att vi fått njuta av solen i stort sätt hela sommaren. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Så nu finns goda förutsättningar att klara hösten lite bättre :-)

   Radera
 3. AAAAH visst är det underbart!? Det har varit fantastiskt väder så länge nu. Mina tre semesterveckor i juni var bara sol sol sol och en dag regn.
  Hoppas nu det är bra väder också från den 8 augusti, då jag är ledig en hel månad och ska ut och segla.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr varnas det för mycket regn under augusti... hoppas det är fel!

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: