måndag 10 juni 2013

Då är vi igång igen!

Så är alla bröllop, studentbjudningar och annat skoj över för den här gången. Idag börjar mitt nya liv... eller... mitt gamla kanske bara fortsätter...

Den senaste veckan kalasande resulterade i 5 hekto upp på vågen, å det är ju inte så illa med tanke på att jag levt på potatissallad i snart en vecka. Vågen står alltså på 60,9 just precis idag och när jag är klar ska den stå på 57,9. Det är en vikt jag trivs i med mina 156 centimetrar. Planen är att nå det tills vi börjar jobba igen 6 augusti.

Så idag har jag installerat VV´s app och ska alltså lära mej att fylla i checklistan på nätet eller i telefonen. Jag ska ta de kosttillskott som jag fått av SKIP att testa för att hålla igång magen och få bättre kvalitet på träningen. Jag sprang några kilometer både igår och i förrgår, men det var riktigt tungt. Kan tänka mej att det beror på den bedrövliga kosten jag haft under veckan, nu ska det bli ändring på det!

Därför har jag planerat maten för de närmaste fyra veckorna, så många veckor är det kvar till semestern. Fisk/skaldjur minst två ggr i veckan, sallad (med couscous och något protein) eller omelett de flesta luncher, grillat eller pasta med olika såser till middag. Kompletta måltider med både protein, kolhydrater och fett - inget LCHF eller GI här inte. Bara sunt förnuft med hela kostcirkeln, sånt som jag anser att kroppen behöver. Jag lever inte efter något diet eller kur, det skulle jag aldrig stå ut med. Jag vill kunna äta allt och det kan jag med Viktväktarnas sätt att leva och jag vet att det fungerar.

Jag ska springa fyra gånger i veckan, blir det oftare gör det ju inget... och gå minst 7000 steg om dagen utöver det. Jag mår bra, har inte ont nånstans och sover ganska ok på nätterna. Har ingen stress eller en massa måsten i mitt liv, mer än att jobba. Jag har alltså krattat gången ganska bra för detta och borde alltså klara av det. Den som lever får se! Ni följer väl med?


8 kommentarer:

 1. Det borde ju vara lätt som en plätt, eller hur?
  Med dina fina förutsättningar!
  Nu ska jag ut och vandra stavgång, bestämde detta just NU!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske inte lätt som en plätt, men med tålamod så...

   Radera
 2. Klart att du klarar dina mål så målmedveten som du är, principfast och stark, vill jag också tillägga.
  Måste säga att jag avundas dig lite, men så får jag inte känna.
  Dina bilder talar sitt tydliga språk. Fin är du där.
  Får ta nya tag, varje dag. Jag går ju för det mesta, mellan 10.000 och 12.000 steg om dagen, någon löpning blir det inte. Om jag inte har hjärtflimret eller att ryggen krånglar, då blir det inget.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas och tror att det ska gå vägen, men det får ta den tid det tar. Jag tror att folk överlag har för bråttom när det gäller att gå ner i vikt. Mina 10 kg har jag tagit bort på 2 år och när jag är klar kanske det har tagit 2,5 år. Så ha tålamod :-)

   Radera
 3. Jag hänger med!

  SvaraRadera
 4. :-) Jag ska göra ett tappert försök jag med(för femtioelfte gången).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va bra! Som Paolo Roberto brukar säga "ursäkter bränner inga kalorier". Så nu kör vi!

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: