lördag 11 maj 2013

Träningsblogg?

Jag har fått frågan flera gånger de senaste dagarna vad jag har för inriktning på min blogg. Är det en träningsblogg, viktblogg, mammablogg eller... vad skriver jag egentligen om? Jag kanske ska kalla det för bubbelblogg? Här bubblas det om det mesta; adhd, npf, vikt, jobb, träning, mat, barn, kärlek, självkänsla, pengar, politik, resor, renoveringar, kvinnosjukdomar och en massa annat. Jag tror man brukar kalla såna bloggar för livsstilsbloggar.

Jag skriver ju om mitt liv och det innehåller ju allt det där. Idag skulle jag kunna skriva ett helt inlägg om träning eftersom jag precis varit ute och sprungit. Benen var väldigt tunga och det var lite kyligt, men jag tog mej ändå runt 3,5 km på 28 minuter. Det får vara ok när man opererades för knappt 3 veckor sedan. Nu har jag drygt två veckor på mej till Vårruset, jag ska nog kunna springa det på 35-40 minuter. Tänk när jag sprang på 23 minuter... känns som ett helt liv sen. Men men... Just nu är jag taggad till tusen och jag ser väldigt mycket fram emot vägningen på måndag  :-)

Nu när jag är på g igen, är det extra skoj att vara inbjuden till ett event som Loppi har den 25/5. Temat är träning och dresscode är träningskläder och det roligaste av allt är att även Martin är inbjuden! Viktväktarna är dessutom sponsorer, men det visste vi inte förrän vi tackat ja. Då är vi bjudna på lunch och föreläsningar. Och känner jag Loppi rätt så blir det även en rejäl goodiebag och vi får alltså TVÅ, en var   :-)

Jag är så glad att Martin följer med eftersom det annars är jag som får vara med om allt skoj ensam. Men nu kan vi åka dit tillsammans och uppleva det tillsammans på plats. Det ska bli så kul! Nu ska han bara skaka liv i sin blogg så att han kan följa med på fler såna grejer. Undrar i vilket fack vi ska lägga hans blogg... Styvfarsablogg, familjeblogg, studieblogg, viktblogg... vi får väl se var han landar.

Som sagt; det händer mycket kul nu! Under dagen ska jag hitta tid till att uppdatera er om Smile, där händer det också kul grejer... stay tuned!


6 kommentarer:

  1. Du är jätteduktig, Marlene!!!
    Har precis kört ett inomhuspass med cykel 5 km 12 minuter. Nöjd. Sen blir det uteaktiviteter med barnbarn och deras hund.

    SvaraRadera
    Svar
    1. 5 km på 12 min! Det är ju hur snabbt som helst! DU är jätteduktig!

      Radera
  2. Skillnad på löpbandet, även på roddmaskinen. Jag tror jag "går" jag springer aldrig på löpbandet, 2 km på 20 min. Och rodden 2 km på 13-14 min. Cykling ute 6 km 30 min.

    SvaraRadera
  3. Åh för mig så är din blogg en kategori lifystyle vilket innebär livet! :D
    Såklart! Så det blir toppich som det är just nu <3

    P&K
    Stoffe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ungefär som din då, fast du har mer mode och inredning i din :-)

      Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: