fredag 19 april 2013

Fräcka fredag!

Så var det fredag igen och jag har tagit en liten sovmorgon tillsammans med Baileys. Även om det inte är riktigt lika trist väder idag, så är det nog bara en tidsfrågan när det där regnet kommer...

Så vi får väl se hur det blir med promenaden idag. Just nu verkar den dagliga frågan vara om promenaden blir ute i naturen eller inne i vardagsrummet? Det återstår att se.

Idag är jag alltså ledig och det är Senior också, så han ska hjälpa mej med en del som ska göras idag. Vi ska handla, åka till sopen med skräp, tvätta och städa. Nu ska hemmet förberedas för min konvalescens som börjar på måndag. Sen kan jag inte göra så mycket på några veckor och då vill jag ha ordning runt mej. Att ligga på soffan och se dammflodhästarna flockas blir bara stressande. Så här ska städas!

Känner mej ganska tom på roliga eller intressanta bloggämnen just nu. Så det får bli detta korta och ganska tråkiga inlägg nu, så kanske det kommer något fyndigare senare idag. Just nu har jag lixom bara operation i skallen...

Ni får ha en bra dag, så kanske vi hörs lite senare idag. Ta hand om er!


6 kommentarer:

 1. Ta hand om dig själv också.
  Förstår att det kan rulla runt i huvudet då det är så nära på till operationen.
  Dammflodhästarna, var ett ord jag aldrig har hört, det är nog stor skillnad på dom och våra dammråttor. Skojar bara.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det enda som snurrar i skallen är just måndagens bravader... som jag önskar att man kunde hoppa ett par veckor framåt i tiden.

   Radera
 2. Ängladamm, heter det också, det är ett fint ord, hihi....
  Ta hand om dig, jag försöker på mitt håll i det trista vädret. Har bestämt mig för en mysig dag i min ensamhet, ska nog till bibblan en sväng...... Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bakom sofforna såg det minsann inte alls ut som några änglar... nu är iaf flodhästarna borta :-)

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: