onsdag 24 april 2013

Ett par dagar senare...

Jag är väldigt trött idag, men har inte alls lika ont som igår. Att åka iväg på blogglunchen igår var väl kanske inte det smartaste jag har gjort, särskilt inte när jag skulle jobba efteråt. Men ibland måste man göra kul grejer trots att det kanske ligger lite fel i tiden.

Jag har alltså betydligt mindre ont nu och så länge jag står eller går så funkar allt helt ok. Att sitta är värre, särskilt om det jag sitter på är hårt eller formgjutet. Bilstolen är ett tortyrredskap och jag kan inte köra själv riktigt än. Så Martin kommer hem tidigare idag så han kan köra oss till jobbet. Men gå kan jag alltså, så jag ska nog testa löpbandet lite senare. Jag ska bara gå, väldigt långsamt... ingen har trots allt dött av en promenad. Jag ser ut som en sjöjungfru just nu, går tätt ihop med benen och lixom skrider fram   :-)

Allt går väldigt långsamt överhuvudtaget idag. I morse såg jag en efterlysning från UR där man sökte en familj som har erfarenhet av funktionshinder. Jag slängde iväg ett mail där jag berättade om vår lite annorlunda familj och det tog nog bara två minuter så ringer radion upp. Jag satte mej i solen med Baileys och pratade länge med killen i telefon. Nu får vi se om vår galna familj passar in i deras programserie som ska gå under hösten.

Nu ska jag ta en liten tupplur tror jag... ögonen börjar gå i kors och ska jag orka jobba senare så måste jag nog vila en stund först. Hoppas ni har en fin dag i solen!


8 kommentarer:

 1. Jasså du har varit på blogglunch? Vad är det för något. Låter himla kul. Hoppas radion tycker ni passar in i deras programserie. Du får berätta vad som händer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just igår var det en inbjudan till en ny satsning från Sveriges Bönder. Det kommer lite skojiga inbjudningar då och då. Vi får väl se vad som händer med den däringa radiogrejen :-)

   Radera
 2. Du skulle passa att gå i Luciatåg nu, med tanke på att du skrider fram :-)

  Krya på dig

  SvaraRadera
 3. Jag är här och läser och då sätter jag ett fotavtryck, även om timmen är sen.
  Jag har ju varit på slottsmiddag.
  Du verkar har kuliga saker på gång, heja heja! ;) Visste väl att du inte låg på den sidan som kallas lat....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så vad är en bal på slottet :-)
   Jag har hållit mej ganska lugn... tog bara en väldigt långsam promenad på bandet igår. 2 km på 35 minuter :-)

   Radera
 4. Oj, så du är redan i farten.
  Skrida fram låter vackert och bra, bara du inte bär eller lyfter något så läker det hela fint ska du se och du blir bättre än vanligt.
  Spännande om du kommer i radion till hösten.
  Sköt om dig.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lovat att inte bära på två veckor, även om det är svårt när man känner sej nästan frisk. Men jag tänker inte riskera något :-)

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: