söndag 1 juli 2012

Gräsänkehelgen är slut

Så blev det söndag, den första i Juli. Var tog Juni vägen? Det var lite körigt där i början av månaden med studenter och invigningar och sen kom regnet... nu är det Juli och om fem dagar börjar vår semester, kommer sommarvädret då kanske? Jag hoppas det!

Helgen har gått åt till MEJ! Allt i försoningens tecken. Jag har vilat och försökt att försonas med senaste veckans händelser. Tyvärr har den psykiska stressen satt sej på hörseln, så pass att jag knappt hör något. Trodde det var vaxproppar, men sånt får man ju inte på bägge öronen samtidigt. Spolade iaf så gott jag kunde, men det blev inte bättre. Så idag har jag knaprat Rinexin och Ipren och droppat droppar i öronen, så kanske det är bättre imorrn. Nu fattar jag varför jag inte hörde Martins sågverk inatt... så nåt gott var det med den saken iaf.

Dagen började med terminens sista VV-promenad. Jag och Baileys hade en hel medlem med oss, tur det inte var en halv... fast det är det faktiskt nästan; just den här medlemmen har gått ner nästan 35 kg. Vi avverkade alla världsproblem på sisådär 45 minuter, bra va? Vi får väl se om vi återupptar promenaderna i höst. Allt beror på om Martin orkar mellan plugg och jobb.

Efter promenixen åkte jag hem och fick äntligen häcken ur och satte ut våra gamla badrumsmöbler på Blocket. 11.41 kom annonsen in, 11.58 ringde en köpare och en timme senare hade jag sålt en av de två möblerna. Nu är det bara en kommod och en spegel kvar. Å mitt i alltihopa kom en gammal kompis hit för att äta lunch med mej. Kompisen och jag lärde känna varandra när vi var på språkresa 1982! Vi firar alltså 30 år som kompisar! Det glömde vi att fira... Vi åt lunch, tittade på kort och pratade. Himla trevligt, hoppas det blir snart igen.

För en stund sedan hörde Martin av sej, helgens äventyr är slut. Nu är de godkända att dyka med torrdräkt, lite djupare och kan navigera sej fram under vattnet. De har dykt på vrak, frusit och haft skoj. Alla verkar nöjda och det är huvudsaken. Om ett par timmar ska jag hämta upp dem vid tåget, men först ska jag hämta mat. Vi ska lyxa lite ikväll och sponsra den lokala pizzerian. Men vi är dåliga kunder, vi äter bara sallad  :-)

Imorrn väntar nya äventyr! Då ska vi åka till Grekland hela dagen... på ett lite annorlunda sätt. Vad det här kryptiska betyder får ni veta då  :-)


1 kommentar:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: