lördag 2 juni 2012

Kallare än nyår...

Tydligen är det idag kallare än vad det var på nyårsafton... då är det något som är generaltokigt! Vi har 4,4 grader "varmt" och det blåser halv storm och regnet vräker ner. 2 Juni... snarare oktoberväder. Å jag som HATAR hösten! Men jag struntar nästan in vad det är för väder idag, det är vädret nästa söndag som är viktigt. Det är då vi ska ha invigning av nya skyttehallen och vara ute hela dagen. Då MÅSTE vi ha bra väder, iaf uppehåll.

Men även vid dåligt väder får man dagen att gå. Vi har fyndat i vår seconhand butik som säljer ut allt till halva priset from idag. Hittade fina grejer till badrummet, böcker och lite kläder. Har suttit och kollat runt lite på Tradera också och köpte ett par capribyxor till mej och ett par jeans till Junior. 20 spänn, det är väl lagom för ett par märkesjeans  :-)

Jag har dammsugit och borde väl börja städa badrummen och vårt sovrum, men jag har ingen lust. Vi har iaf bäddat rent överallt, alltid nåt - eller hur? Men jag tror det blir att krypa ner under filten i soffan och kolla lite på film. Det är lagom jobbigt  ;-)

Hoppas vädret är bättre imorrn... vi håller väl tummarna va?


2 kommentarer:

  1. Julafton satte vi ute i solen, det gjorde vi minsann inte idag :( Tyckte synd om löparna många avbröt, förståeligt enligt mig :)

    Men snart får vi solen och värmen tillbaka, lika bra att städa innan dess :) Kram!

    SvaraRadera
  2. Hörde på radion att vi åt göteborgshållet inte ska knysta så mycket om vädret, för häråt är tydligen solen (vilket jag märkt) och övriga landet har skitväder!?! Hur konstigt är det?
    Iaf omväxling.......

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: