fredag 18 maj 2012

Resevision

Jag hade en dröm inatt, en vision om nästa resa kanske? För 10 år sedan åkte jag och killarna till Island, där vi badade i varma källor mm ett dygn innan vi mötte upp mamma och pappa på flygplatsen för att åka vidare till Florida. Det var ett himla bra upplägg, eftersom man inte behövde ta hela den långa flygresan till USA i ett sträck på det sättet.

Inatt utvecklades den resan lite grann  :-)
I drömmen åkte vi till Island och visade Martin allt man ska och borde se där. Sen åkte vi vidare till Florida. Där bilade vi runt och såg Disney World, See World, Universal Studios och alla andra måsten. Efter någon vecka i Florida flög vi upp till New York och såg det man skulle där innan vi åkte hem igen.

När jag vaknade tyckte jag att upplägget var så himla bra att jag direkt berättade om resan/drömmen för Senior och Martin. Bägge undrade direkt "När åker vi?" Tål att funderas på faktiskt... kanske en jul om ett några år? Vi måste ju få ihop pengarna...

Idag däremot åker vi till den exotiska metropolen Linköping. Det är dax för årets simtävlingar där och det ska bli så himla mysigt och kul. Senior är hemma och passar huset och Junior bor med simmarna, så Martin och jag ska bo på hotell TVÅ dygn helt ensamma.

Frukostbufféer och Bosses Glassbar gör nog inte vägningen så skoj på måndag, men men... så kan det bli ibland. Har hört att det kallas för livet och att det ska levas  :-)

Håll tummarna för att vädret blir fint, vi ska sitta ute hela helgen. Och ha det bäst! Rapporter från tävlingen kommer!


8 kommentarer:

 1. Lev Livet så länge du varar!
  Soliga kramar♥

  SvaraRadera
 2. Din dröm känns underbar. Precis som Florida är underbart, men måste säga att Florida är mycket mer än Orlando. Ett annat måste är Nasa Space center, Tampa bay, Naples. Oh jag glömde Wekiwa springs. Jag kommer nog på mer .... Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag vet - har varit där några gånger. Men man kan inte göra allt och vi vill gärna ha några dagar på stranden också.

   Radera
 3. Ljuvligt reseupplägg det där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen eller hur? Tycker jag drömde skitbra där :-)

   Radera
 4. Vad lustigt. Min moster pratade om Island ikväll och så läser jag om det här. Jag har alltid varit intresserad av Island. Nu var ni inte där så länge, men vad var din uppfattning? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har varit på Island två gånger och tycker att det är helt fantastiskt! Det finns massor att se och göra, men är ganska dyrt. Ska absolut upplevas!

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: