torsdag 15 mars 2012

Jäkla posten!

Jag har lite problem med räkningar just nu... jag HATAR att få påminnelser! Det händer inte ofta att jag får påminnelse för obetalda räkningar, har kanske hänt 5 ggr totalt under min livstid, den här veckan har jag fått TVÅ!

Först var det från Vattenfall... jag kände igen summan och var helt säker på att jag hade betalat. Kollade. Jovisst! Den låg så fint för betalning på min internetbank, i DECEMBER! Istället för att betalas 0229, hade jag tryckt in 1229. Asch då... Jaja, mitt fel. 50 jäkla spänn åt skogen. Blä!

Så igår kom det en ny påminnelse, den här gången var det hemförsäkringen och betydligt värre. Beloppet kände jag inte alls igen. Och mycket riktigt; den räkningen har jag överhuvudtaget inte fått. Posten har helt enkelt missat att skicka den räkningen till mej. Tack o lov att Länsförsäkringar påminner om sånt, annars hade jag riskerat att stå med hela huset oförsäkrat.

Jag vet att posten slarvar bort ganska mycket, bla så har mitt röstkort försvunnit och en hel del annat. Men vi skickar ändå det mesta som vi säljer på Tradera med posten och av kanske tusen skickade grejer har bara en enda kommit bort. Så det är ju himla konstigt att de grejer som skickas TILL mej kommer bort så ofta när de vi skickar verkar komma rätt.

Man undrar ju vad man har missat lixom...
Men det är ju inte ett skit man kan göra åt saken. Så jag är sur ett tag och sen får det vara bra så.

Ha en bra dag! Idag är det en dag närmare heeelg!

.

4 kommentarer:

 1. Jag väntar ju nu med spänning för att se om Posten sköter sitt och jag trots allt får boken med posten idag.
  Det hände mig en likadan sak med en räkning alldeles nyligen. Jag hade knappat in fel datum eller fel månad. Blev väldigt förvånad när det kom en påminnelse för en faktura jag visste att jag hade betalt. Men sedan förstod jag ju varför. En sak som jag sålt på Tradera har också kommit bort, men för det mesta funkar det ju faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker bara på om vi skulle fått inbrott eller nåt annat och vi inte haft försäkringen. Usch! Det är ju vår och vi har ju haft en och annan översvämning förr om åren... Men men, nu är det som det ska!

   Radera
 2. För ngn månad sedan fick vi helt plötsligt en del påminnelser..... surt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det surt? Men vad sjutton kan man göra åt det?

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: