onsdag 28 mars 2012

Första dagen i mitt "nya" liv

Allt gick verkligen supersmidigt igår och idag känner jag ingenting av gårdagens ingrepp. Jag är precis som vanligt och har inte blödit minsta droppe. Frossan och värken försvann efter ungefär 12 timmar och nu har även tröttheten lagt sej. Himla positivt alltså!

Jag har varit helt öppen med mitt ingrepp både här och på Facebook, just för att informera andra kvinnor. Det finns andra alternativ än att ta bort hela paketet för att slippa riklig mens och nu har iaf några blivit lite klokare av min information och det är ju jättebra! Jag vet iaf två som kommer att be om mer info från sin läkare  :-)

Nästa vecka får jag se resultatet, då är det nämligen meningen att jag ska ha mens igen... kommer den eller kommer den inte? Å om den kommer: är den då mindre än förr? Spännande...

Så nu går jag in i fas två av min livs-makeover. Nu ska de där 3 kilona bort så att jag kan få en ny bedömning och remiss till bröstförminskning. Där skulle jag ha varit till påsk, men det är jag inte... till midsommar kanske? Men det är ingen brådska, det får ta den tid det tar. Ett steg i taget  :-)

Idag får/kan jag jobba igen! Jabba!

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: