tisdag 17 januari 2017

Vi gör det faktiskt!

Vi visste att vi hade gym på hotellet och vi packade medvetet ner träningskläder. Målet var att använda dem... men hur blev det i verkligheten då?

Jorå! Vi tränar! Hade jag varit hemma hade jag hittills hunnit med fem pass sedan vi åkte, nu har jag hunnit med fyra och långa dagliga promenader plus en och annan löptur! Det är baske mej värt en applåd!!! Å Martin har varit minst lika flitig! Han har tagit fler löpturer än jag, han som inte gillar att springa :-)


När morgonen börjar lite mulen börjar vi oftast dagen med en långsam men lång promenad. Vi går längst stranden, tittar på krabbor och fiskar, besöker i marinan och går loss med kameran där. Det blir oftast massor med fina bilder som sedan hamnar i fotoboken från resan.

Vi rör alltså på oss massor! Det blir 10 000-15 000 steg om dagen och ett och annat pass i gymmet alltså. Det är ett helt nytt sätt för oss att ha semester och det ska bli spännande att se resultatet när vi kommer hem. Målet var att stå still men gärna gå ner lite av det jag la på mej av alla julbord, vi får väl se... kläderna har iaf inte krympt!

Det går faktiskt att ha en vilsam semester med medveten aktivitet utan att det blir en press eller börda. Våra morgonpromenader är ljuvliga och att ta en stund på gymmet efter en dag i solstolen är skönt för hela kroppen. Dessutom känner man sej så jäkla duktig!!! 

Så detta är absolut något som vi kommer att fortsätta med på våra semestrar. Det är inte ett dugg jobbigt att avsättas några halvtimmar till fysisk aktivitet utan känns tvärtom väldigt bra! Ett hotell med gym kommer alltså vara ett önskemål även i framtiden och det kommer dessutom att användas. På torsdag är jag tillbaka hemma på Curves och på måndag vet vi vad vågen säger om vår hyfsat aktiva semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: