torsdag 27 oktober 2016

Pink Boulevard - En rosa shop i min smak!

Jag tycker det är jätteroligt när det går bra för mina vänner, särskilt om framgången inte stiger dem åt huvudet. En del blir ju lite mysko när de får framgång, medan andra har fötterna kvar på jorden. Så är det med Stoffisen och Diana, som jag kommit i kontakt med via våra bloggar och känt några år nu. De står stadigt på marken!

Stoffisen har jag känt längst, det är hans fästman D som gjort våra vigselringar. Han är den lillebror jag aldrig haft. Diana har jag känt till i fler år, men egentligen inte känt mer än ett par år. Vi gick mest förbi varandra och förstod inte hur lika vi var förrän vi verkligen gav varandra chansen. Nu har de här två startat en webbshop tillsamman, Pink Boulevard!

I shoppen finns en massa härliga grejer och igår var det invigning med bubbel hemma hos Diana. Alla grejer fanns där, så vi fick klämma, känna, lukta och smaka. Godis, te, inredning, husgeråd, porslin, kläder och en massa annat! Gå in shoppen och kolla.

Jag köpte ett te med lychee-smak i en jättesöt burk. Jag är sugen på te-kopparna, men vet inte hur jag ska få plats med dem. Jag har fram till söndag att fundera, det är nämligen 20% på allt i shoppen resten av veckan! Så ni som behöver julklappar ska absolut kika in där, det finns så mycket fint!

Att hjälpa vänner med nystartade företag med spridning är självklart tycker jag. Tyvärr verkar inte alla tänka så... vi har bett våra vänner om hjälp flera gånger att bara lägga ut en länk på sina fb-sidor till Du i Fokus, men av ca 600 vänner är det kanske 5 som faktiskt gjort det. Jag vet inte varför det är så, har inte ens en teori faktiskt. Tycker bara det är himla synd att man inte kan hjälpas åt.

Så gå in och kika på Pink Boulevard nu, det kan ju faktiskt vara precis det ni söker efter! Och skulle ni inte hitta något, så vet ni iaf vart den finns. Å sen kan ni ju gå in på Du i Fokus också och kolla på alla våra otroligt enkla recept och laga någon av de otroligt goda rätterna som finns där.

Ha en himla bra dag och glöm inte att det är tillsammans vi kan få varandra att lyfta...

2 kommentarer:

  1. Har försökt dela men det funkade inte trots flera försök.:/ Testar igen ikväll!

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: