onsdag 28 september 2016

När man som bäst behöver det!

Ibland kommer positiva överraskningar precis i rätt tid, så var det igår. När jag tyckte livet var riktigt, riktigt jobbigt ligger ett väldigt, väldigt trevligt mail i inkorgen i datorn... Jag ska åka till Mallorca nästa vecka!!!

Nätverket 4 Good åker på Solskensresor lite då och då. Resor med föreläsningar, en massa inspirerande och driftiga kvinnor, träning och sol! Jag har varit nyfiken på såna här temaresor ganska länge och velat testa. Å nu blir det alltså av! 3 hela dagar i solen, preciiiiis vad min kropp behöver!

Jag blev så glad att jag inte visste vad jag skulle ta vägen! Tack och lov så blev Martin också glad för min skull och mina föräldrar kunde vara hundvakt - så allt löste sej smidigt. Kruxet var att få tag på flygbiljetter så pass nära inpå, men det löste sej också utan allt för hög kostnad. Å jag har även fått kontakt med ytterligare en som åker från Stockholm, som jag ska dela taxi med när vi kommer fram.

Sommarkläderna som las undan kommer nu alltså till användning igen! Jag kan gå barfota... ligga i en solstol... bara vara... om än bara ett par dagar, men ändå! Bättre än inget! Vädret lovar runt 25 grader och det känns ganska perfekt just nu.

En av dem som ska med är Cecilia Ehrling, hon ska lära oss någon form av dans - vet inte vilken. Den som vill kan yoga tidigt varje morgon, det kommer jag nog inte att göra. Däremot är det träning med PT ett par gånger och det vill jag gärna göra! Det finns ett fullspäckat schema med aktiviteter, men jag bestämmer inget i förväg utan känner efter när jag väl är på plats.

Jag kan inte ens säga hur mycket jag ser fram emot detta! Herregud så skönt det ska bli!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: