tisdag 16 augusti 2016

Inifrån och ut - eller nåt...

Originalet några månader tidigare
Både för att jag fått frågan och för att jag själv ska komma ihåg vem som hjälpt mej med vad inför och till bröllopet, så tänkte jag spalta upp det inifrån och ut - eller från topp till tå kanske...

Efter vintersemestern vägde jag ca 63 kg och det är alldeles för mycket för mej, särskilt som jag skulle i en brudklänning. Under våren tränade jag på Curves 1-3 ggr i veckan och åt efter Viktväktarnas kostprogram. Kombinationen var perfekt och dagarna innan bröllopet nådde jag 58 kg.

För att ta bort några centimeter i omkrets på magen tog jag en behandling med Omorphia hos Maria på Total Hälsa. Jag fick en slags ultraljudsbehandling som slog sönder mina fettceller och minskade på så sätt ca 4 centimeter i omkrets. Maria gjorde även två ansiktsbehandlingar på mej som fick mängder med pigmentfläckar att försvinna och fräschade upp hyn så jag såg minst fem år yngre ut. Några dagar innan bröllopet gav hon mej dessutom flera nyanser vitare tänder, för det perfekta smilet!

I juni fick jag möjlighet att prova restylane och sköterskan Ann-Margret på Eriksbergskliniken och jag konstaterade snabbt att surmunnen skulle bort! Ni vet de där vecken som gör att man ser ut som en buktalardocka. Två behandlingar senare är jag faktiskt nästan helt slät och ser glad ut! Jag kommer att skriva ett särskilt inlägg om just detta senare.

Där har ni alltså själva grunden för att sedan fixa till mej inför den stora dagen. Med en kropp som jag faktiskt trivs hyfsat i och en hy slätare än någonsin fick Jenna på Dannilees Spa uppgiften att ge mej ett ansikte, snyggt hår och målade naglar. Vi var överens om att det skulle se naturligt ut och jag tycker att det blev jättefint! Hon använde produkter från bareMinerals och i håret var det hårdekorationer från Glitter. Nu har jag sagt till Caroline att hon måste lägga till hårsmycken i sin kollektion så det passar smyckena som många av oss har :-)

När alla detaljer var fixade skulle kläderna på. Jag hade en slags trosgördel från Lindex som drog in ytterligare 2-3 cm och en behå utan axelband från samma ställe. Min rosa klänning har många, många frågat om - men jag har ingen aning om vart den kommer ifrån. Jag köpte den för 30 kr på secondhand och det står inget märke i den. Sorry. Skorna kommer från Skopunkten och smycken kommer som sagt från Caroline Svedbom.

Där har ni nog hela förvandlingen från rugguggla till prinsessa, jag kan ha glömt någon liten detalj... Just det! Blommorna kommer från Blomsterhörnan i Tumba och glasögonen är med eget print från Favoptic  :-)

1 kommentar:

  1. Näven så lustigt! Jag halkade in på det här inlägget via Lindex trosgördel, och vad ser jag. Exakt likadan klänning som jag hade på min väns bröllop för några år sen! :)
    Jag är ingen rosa person av mig men älskade den klänningen. Köpte min begagnad av en privatperson och det följde med en matchande sjal då.
    Du är jättefin på bilden. Grattis i efterskott!

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: