tisdag 2 december 2014

Magasinet tar form!

Du i Fokus! Visst är det ett bra namn? Det är vi otroligt nöjda med och tycker att det säger det mesta om magasinets innehåll. Det är DU som är i fokus, DU som är viktig!

Vårt magasin ja... på fredag är planen  att vi ska vara tillräckligt färdiga för att några vänner ska få se det och komma med förslag på förändringar. Och när vi funderat på förslagen och gjort de ändringar vi håller med om, så ska magasinet gå live. Kanske redan till lucia?

Det känns lite som att vara gravid; det är spännande, läskigt och roligt på en gång. Å resultatet har man inte riktig koll på. Men det ser väldigt bra ut! Å alla gillar vår idé  :-)

Vi håller alltså på att skapa ett livsstilsmagasin på nätet för både män och kvinnor. För alla oss som upptäckt att tiden är värdefull, vill sätta guldkant på tillvaron och njuta av livet. Det blir 10 olika kategorier som man kan bläddra emellan, bla mat & dryck, hälsa, relationer, teknik, upplevelser och en massa annat som sätter guldkant på livet.

Martin bygger sidan och jag fyller med innehåll så mycket jag hinner. Det blir inga reportage utan bara korta informativa texter och massor med bilder. Tips om spännande saker att äta, uppleva och göra. Det där som kallas livet. Lite mode, lite mat, lite sex, lite resor... gott gottigott gott alltså!

Å allt hittar ni på duifokus.nu inom kort...

1 kommentar:

  1. jag ser dig på tv nu, vad lustigt när jag kände igen dig och inte kunde placera :D tycker det är bra att du delar med dig !

    kramar

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: