måndag 3 november 2014

Vad är det med män och stora bröst???

Som storbystad får man vara med om många absurda situationer. Jag vet inte hur många gånger jag bostavligen lyft upp hakor för att få ögonkontakt med män som pratat med min urringning. Detta har även hänt när jag själv haft manligt sällskap med mej. Det har till och med hänt att okända män kommit fram till mej och mitt sällskap och frågat om de får känna lite...

Mer än en gång har jag kommit gående på allmän plats och blivit stannad av män som kommenterat mina bröst. Värst var en gång på parkeringen utanför Ica Maxi i Alby där en man gick rakt emot mej och nästan vrålade "Vilka stora bröst du har!". Man svara inte tack då precis... den här mannen hade dessutom sin dotter (?) med sej som var kanske 8-9 år. Å detta har alltså hänt flera gånger.

Ja, jag har haft urringade toppar men inte vulgära eller särskilt djupa, ändå har detta hänt. Flera gånger. Å andra sidan ska jag väl egentligen kunna gå naken om jag vill, utan att bli påhoppad?

Innan jag gjorde min bröstförminskning och nu efter så frågar nästa alla vad Martin tycker om min operation. Han får tycka precis vad han vill faktiskt, både förut och nu. Det är min kropp och den gör jag som jag vill med oavsett vad han tycker! Men eftersom alla frågar var jag tvungen att fråga honom, hans svar var: "Du var intressantare att titta på med stora bröst, men kläderna sitter bättre och du ser lyckligare ut med mindre. Du trivs bättre nu och blir på så sätt sexigare". Storleken har alltså betydelse, men inte som man kanske tror.

Men vad är det egentligen med män och stora bröst? Eller får ni med "normala" eller små bröst också mysko kommentarer. Är män helt enkelt tuttfixerade?


9 kommentarer:

 1. Fast är det bara nåt manligt? I min vänkrets kan vi tjejer prata lika mycket om bröst, både storlek, utseende och kvinnan dom sitter på. Vi pratar nog lika mycket bröst som snoppar.

  Jag tror mer det handlar om tycke och smak. Min man älskar stora bröst och är inte alls tänd på idén att jag ska förminska dom. Samtidigt vet jag att det finns män älskar kvinnor som inte har bröst alls. Vi kvinnor älskar ju inte karlar med samma utseende heller. En del avskyr skägg medan andra älskar det.

  Däremot kan jag hålla med om att en del karlar inte beter sig speciellt trevligt ibland. Jag hör till den typen som väljer att svara tack och sen lägger jag till nåt dräpande i mitt svar. Jag rår inte för hur jag ser ut så jag har valt att acceptera det och se det som en tillgång istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men han skulle väl inte älska dej mindre om du faktiskt gjorde en operation för att du vill det?

   Radera
 2. Jag har och har alltid haft små bröst. Har aldrig haft problem med att män har tittat eller kommenterat. Jo, män jag haft förhållanden med har kommenterat att brösten gärna kunde varit lite större. Inget positivt med att ha små bröst heller alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy vilka oförskämda män! Hoppas du sa till dem att du gärna sett att de hade större snoppar!

   Radera
 3. Men jag blir helt förstummad!! Fy fan rent ut sagt med män som kommenterar bröst och t o m ber att få känna på dom!! Och du Piedra som haft förhållande med män som kommenterat att dina bröst gärna kunde varit lite större?? Vänd på det. Då kan man ju kommentera männens storlek på snoppen. "Din snopp kunde gärna varit lite större" Vilken man vill höra det? Och vilken kvinna vill höra uttalande om sina bröst? Snacka om intelligensbefriade män som dessutom uttalar sig när en liten dotter är med?

  SvaraRadera
 4. Om det skulle vara så att enbart män är fixerade vid storleken på kvinnors bröst.Hur kommer det sig att så många kvinnor.Väljer att just förstora sina bröst?.När anledningen tendera att vara för egen skull !.Tyvärr är hela samhället utseende fixerat.Men att lägga hela skulden på män.Är att göra det väl enkelt.Det är ju bara att ta en titt på unga kända kvinnors bloggar.Vilket budskap förmedlas där ?Listan kan göras lång när det gäller en form av kvinnors dubbel moral.

  Kalle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen kvinna har någonsin kommit fram till mej om kommmenterat, den saken är säker. Att man väljer att förstora kanske har med att behaga männen att göra och det verkar ju funka... Frågan är väl varför man kläderna i mitten av 1800-talet var så urringade? Kläder designade av män...

   Radera
 5. Jag är en man på 49 som är mycket välutrustad med stor penis, det är ofta jag ser kvinnor vilar sina ögon på mig när de ser det putar ut.

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: