lördag 22 november 2014

Det är segt nu...

Dagarna går i en rasande hastighet! Det är fullt upp hela tiden och den tid som inte är uppbokad går åt till att fundera på texter och samla material. Jag hoppar mellan event, tvättmaskinen, dammsugarem datorn och soffan. Jag är trött! Kroppen känns fel, jag vaknar trött varenda morgon och jag får inte saker ur händerna. Jag borde verkligen städa... men hinner aldrig klart.

Så idag har jag avstått träningen medvetet för att ta tag i köket och sovrummet. Jag ska röja, byta gardiner och börja julstöka lite. Men självklart hamnar jag ändå framför datorn... jag får en idé som jag bara måste skriva ner eller kommer på ett blogginlägg. Allt som är roligare än att städa alltså  :-)

För städning intresserar inte särskilt mycket... men det är konstigt det där med intressen. Jag gillar att skriva, är intresserad av att resa och lära mer om andra kulturer, jag läser mycket och gillar kläder. Jag har inte varit särskilt intresserad av inredning, smink, teknik eller matlagning. Men nu när jag samlar material i alla ämneskategorier till magasinet har jag upptäckt att man kan bli intresserad av en massa saker om man måste. Nu är ju inredning himla kul faktiskt. Makeup-tips har blivit väldigt intressanta och matbilder himla fina. Tydligen kan man alltså tvinga fram nya intresseområden. Å då blir ju tiden ännu mindre till städning. Så det kan bli...

Men idag SKA jag byta gardinerna i köket och röja köksbordet. Jag ska röja sovrummet och dammsuga under sängen. Sen ska jag snickra ihop en text om ett resmål, vet inte vilket än, och en text om smycken. Tur att vår idé är mycket bilder... det gör saken så mycket enklare. Magasinet tar långsamt form, snart smäller det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: