måndag 8 september 2014

Loppi Blogbag

Alla som har en blogg borde ha stenkoll på Loppi. Det är en himla bra sajt ffa för dem som har små barn, men även för oss andra som bara vill ha en kul gemenskap och träffa andra bloggare  både i cybervärlen och i verkliga livet. Genom loppi har jag fått en mängd nya bekantskaper och fått göra en massa kul grejer.

Bla så har man chansen att gå på olika event och testa nya grejer och förra veckan fick jag hem en låda full med saker som jag nu testat och nu vill berätta om. Hösten blogbag!

I lådan låg en kryddpåse, Paneng curry spiece mix kryddmix och en burk Organic coconut milk från Santa Maria. De här två blandade vi ihop och hällde över cornfiléer som vi skurit i bitar så fick allt sjuda ihop i stekpannan. Det tog längre tid att koka riset till maten än att göra grytan - bra, snabb och enkel vardagsmat alltså. Me like! MEN man ska gilla kryddor, för det smakade helt klart en hel del om kryddpåsen. Gott men starkt alltså  :-)

Vi fick också testa ett nytt sköljmedel från Softlan; Tropical Passion. Den doftar inte särskilt mycket, vilket passar mej perfekt. Kläderna får bara en frisk doft och blir härligt mjuka.

I lådan låg även fiskpinnar från Findus och tillsammans med hemmagjort potatismos fick man en riktigt nostalgikick. Jag har nog inte ätit fiskpinnar på 15 år, sedan barnen var typ 4-5 år eller nåt. Jag vet inte hur ni äter era fiskpinnar men jag drar på rejält med ketchup, vitlökssås och rivna morötter... helt fel enligt många, helt rätt enligt mej  :-)

Där låg också en film; Rio 2. Så vi blev ju tvugna att först se Rio 1... så det blev ett Rio-maraton och jag tror att nästa barn som kommer in i huset kommer att ha mycket skoj med den filmen. Det känns lite tomt att inte ha någon liten som vi kan slösa kärlek på just nu, men i nuläget är det nog bäst att vänta lite. Jag behöver läka i lugn och ro, men sen! Så kanske till vintern? Det känns ju väldigt onödigt att en säng står tom här när det finns barn som behöver oss.

Visst var det är härlig provlåda vi fick? Vill ni också testa så ska ni hålla koll på Loppis hemsida och även på deras sida på Facebook. Det händer mycket skoj och en hel del är värt att ta en liten omväg för faktiskt. Deras event är fantastiska! Å det finns så många härliga bloggar att läsa på deras sida; bla Liniz (Lina är flyvärdinna och ger en massa härliga restips). Åsså har vi Carro som vann Hela Sverige Bakar och som gör världens godaste lakritstårtor... dax att göra ett hembesök hos henne tror jag  :-)

Ja, ni har fattat va? Ha kolla på Loppi.se helt enkelt!


1 kommentar:

  1. Oj, så mycket mat att läsa om och titta på så här på kvällskvisten!
    Fiskpinnar har jag ätit många gånger och då med gröna ärter till, majonäs, citron och p-mos.

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: