lördag 13 september 2014

Jul på Indiska

I veckan firade jag jul igen, den här gången på Indiska. Jag var alltså på visning av Indiskas nyheter inför julen, inget annat  :-)

Vi bjöds på en god frukost och fick veta allt om alla fina grejer som kommer. Det första jag såg när jag klev in genom dörren var en klänning som ungefär alla föll för skulle det visa sej. En svart enkel klänning med paljetter, som var otroligt smickrande för vilken figur som helst. Eftersom jag vet att ni kommer att älska den så frågade jag förstås direkt NÄR den kommer till butikerna och VAD den kommer att kosta. Till svar fick jag "i början av november" och " 399 eller 499 kr". Har en känsla av att den kommer att ta slut snabbt, så vänta inte!

Men där fanns ju mycket mer än klänningen. Otroligt fina dukningar, jag fastnade för en i guld och svart. Nytt julpynt och en mängd andra kläder, jättesnygga kjolar och toppar. Å på Indiska brukar det ju även finnas ljuslyktor och en massa mys, självklart kommer det inte lite nytt sånt också.

Det var så mycket fint och jag gick länge och myste bland grejerna. Den som ville kunde spritsa sina egna pepparkakor och jag fick faktiskt ge baktips. Jag?! Kristyren var nämligen väldigt hård och några tryckte på tuben så fingrarna vitnade. Så jag sa bara att de skulle ta ett glas med varmt vatten och ställa tuben i så blev kristyren lättare att jobba med. Det trodde jag att alla visste  :-)

Så drygt tre månader innan  min favorithögtid har jag redan ätit pepparkakor och hittat min nyårsklänning! Å flera julklappar har jag köpt och tänkt ut. Jag älskar verkligen julen!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: