torsdag 18 september 2014

En sk "ledig" dag...

Så skönt det var att vakna idag och inte alls må lika dåligt som igår. Direkt kände jag att "Aha! idag kan jag få en massa gjort" och satte igång!

Det är tre veckor sedan jag röjde ordentligt här hemma inför operationen, sedan dess har nästan allt fått vara. Jag har ju inte fått göra särskilt mycket mer än småplockat lite. Så dammråttorna hade förökat sej till dammflodhästar och låg ungefär överallt. Alltså kan man ju tycka att jag borde börja med dammsugning, men det gick inte för hela vardagsrummet är belamrat med grejer till Lilla Bloggdagen som är i vägen för dammsugaren.

Så jag började med att packa klart alla goodiebags och tränga in dem i ett hörn. Ut på alltan med alla tomma kartonger och en ny hög med allt som ska i nästa goodiebag. En snabbröjning i hallen och sen kunde jag äntligen köra igång dammsugaren. Å där åkte alla dammflodhästar och luften blev lite lättare att andas! Så skönt! Jag hade velat klippa gräset också, men där går gränsen för vad jag klarar än med tanke på alla stygn.

Pappershögar har rensats, goodiebags sedan flera veckor har tömts, jag har kört en tvätt och fixat en massa annat. Äntligen känns det som början på ett hem igen! Tur jag redan från början har ett lättstädat hem, så att det inte tar så lång tid när man väl tar tag i det. Det underlättar att ha få grejer och vuxna barn. Tänk då när Lilla Bloggdagen är över, då får jag tillbaka hela vardagsrummet.

Så den "lediga" dagen har utnyttjats totalt kan man väl säga. Men nu är jag trött och eftersom jag ska ut på äventyr ikväll igen så är det dax för en tupplur. Sen har vi problemet med vad man ska ha på sej i kväll... men det brukar lösa sej.

Så: hänga en tvätt och sova lite - sen lite VIP - shopping på det. Det låter som en bra plan tycker jag  :-)


2 kommentarer:

  1. Åh, himmel och pannkaka, du är SÅ aktiv, jag känner att jag ligger i lä, jämförelsevis, och du är nyopererad!
    Ja, det är härligt.

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: