tisdag 2 september 2014

Behöver tips!

Att se sin magen igen "live" efter 30 år var ingen angenäm upplevelse. En liten chock kanske man kan säga... Jag hade ju sett på bilder (och i spegeln) att den inte var i bästa skick, men nu när jag faktiskt ser den igen "på riktigt" (uppifrån) så känns det som att jag måste göra något typ NU!

Magen är degig och alldeles säckig. Jag vill ha en fast mage som inte dallrar när man går. Innan operationen skulle E-kupan få plats i och döljas av kläderna, nu känns det som att magen behöver den hjälpen. Å ja! Jag håller in magen på bilden  :-p

Jag mår faktiskt helt ok, även om bilderna visar rejäla blåmärken från sida till sidan. Igår tog vi en kort promenad genom området och det kändes helt ok. Så bara jag jobbar med benen är läget helt under kontroll, det är överkroppen som behöver hållas stilla ett tag till.

Inatt sov jag riktigt dåligt, det gick inte att ligga på sidan som jag kunde igår. Så idag är jag himla
trött, men i hyfsat skick ändå tycker jag. Så det blir en dag till i soffan, men kanske en stund i solen också. Jag har ätit frukost ute, det var hela 30 grader i solen! Me like! Fortsätter det drar jag nog av mej kläderna och lägger mej i solstolen efter lunch.

Men jag behöver alltså er hjälp! Vilka magövningar finns det där man kan ligga ner och inte påverka överkroppen? Benen är det ju inget fel på lixom... men överdelen behöver fortfarande vila. Ge mej era bästa träningstips för en snygg mage  :-)

3 kommentarer:

  1. Kan kolla med joel om du vill :)

    SvaraRadera
  2. Jag brukar göra en magövning där jag ligger ner raklång på rygg med raka ben, sedan lyfter jag benen rakt upp med hjälp av benen och magen. Man kan även lyfta upp rumpan lite innan man vänder ner med benen igen. Känns det för mycket i svanken så hjälper det om man lägger händerna under rumpan. Övningen skall utföras ganska sakta och kontrollerat. Lycka till!

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: