torsdag 28 augusti 2014

Jag är redo!

Huset är hyfsat städat, väskan är packad och jag har gjort första operationstvätten. Jag är nog så redo jag kan bli inför morgondagens operation. Å vet ni? Jag är helt lugn. Inte det minsta nervös faktiskt. Än...

Alltid när man ska sövas så kommer tankarna; det kan ju gå fel. Jag kanske inte vaknar mer. Men testamentet är skrivet och både Martin och killarna vet hur jag vill ha min begravning. Det kanske låter makabert, men jag vet hur det är att planera begravning för en ung människa som inte sagt ett smack om sina önskemål. Hur folk blir osams och några missnöjda med ceremonin. Det vill jag skydda min familj från.

Men allt kommer så klart att gå bra! Jag är först i kön till operation, så jag borde köras ner vid 8. Om ni vill kan ni hålla kolla på instagram, där kommer det uppdateringar när jag körs ner och när jag vaknat. Mitt alias på instagram är: marlenerinda. Följ med med där!

Så om allt går som det ska är jag tillbaka på avdelningen innan lunch och hemma i soffan sen eftermiddag eller tidig kväll. Där kommer jag att ligga fram till tisdag typ... å bli uppassad och äta godis.

Vi hörs imorrn när jag vaknat igen. Tills dess kan ni väl hålla tummarna för mej och tänka på mej lite extra där vid 8-snåret och ett par timmar framåt.


2 kommentarer:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: