fredag 8 augusti 2014

Det är ganska sjukt faktiskt...

Vi har tre fjärrkontroller till tv´n. TRE? Det är ju egentligen ganska sjukt om man tänker efter. Tre fjärrkontroller för att göra nåt helt onödigt. Å jag vet inte ens vilken kontroll som går till vad. Jag använder nästan bara den längst till höger, med den kan jag se grundutbudet och alla markbundna kanaler. Får jag bara se nyheterna så räcker det för mej, allt annat är bonus.

Jag gillar iofs TLC och den klarar jag faktiskt att hitta själv med en av de andra kontrollerna. Vi använder oss av Magine, så man måste gå in på nån app för att hitta kanalen och det lyckas jag med nästan varje gång. Vad den tredje kontrollen går till vet jag faktiskt inte riktigt... Å när det kommer upp en liten ruta med "ops! något gick fel" så stänger jag av och går därifrån. Jag kan knappt slå på en kanal, felsökning är direkt omöjligt!

Jag ogillar teknik väldigt mycket. Jag ogillar dessutom att lära om och lära in nytt. Bara att byta telefon är en utmaning, att då sätta en ny fjärrkontroll i handen på mej är nästan löjligt. Å när jag väl lärt mej så ska det bara funka! Jag vill inte ha trassel eller långsamma tekniska prylar, då tröttnar jag direkt. Martin påstår att jag har dåligt tålamod, jag påstår att min tid är dyrbar  :-)

Nu undrar jag hur många fjärrkontroller ni har? Klarar ni av dem? Vad tittar ni på och är det inte så att vi egentligen spenderar alldeles för mycket tid framför tv´n.


3 kommentarer:

  1. Ja vad ska jag säga, vi har väl fyra kontroller. En är bara till projektorn, en till ljudet och en till boxen. Den sista är till ps3 och där har vi Netflix så ja kontroller har vi allt. Ser mycket på tv gillar de flesta BBC kanalerna och sport. Jag är sportgalen.

    SvaraRadera
  2. Jag har en fjärrkontroll för TV, en för ljud projektor, en för DVD-inspelaren, en för Blu Ray-spelare. Jag är bara bra.

    SvaraRadera
  3. Visst är det störande, dom är ju mest bara ivägen! Jag kollar på tv typ en gång i veckan så jag har inte heller nått större intresse av dem :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: