onsdag 30 juli 2014

Nu är det...

Hona med två kid
... precis två månader sedan vi slutade jobba på Viktväktarna. 9 hela veckor har vi hittills varit lediga och kunnat njuta av den otroliga sommaren som vi haft. Snacka om att vi valde rätt sommar  :-)

Hittills har vi inte haft tråkigt en enda dag eller saknat jobbet. Medlemmarna har vi kontakta med via mail och Facebook, så dem behöver vi inte sakna. Å det känns inte det minsta konstigt att inte starta upp för hösten, bara skönt att slippa fixa med beställningar, affischer och allt annat pyssel som måste göras.

Våra dagar ser i princip likadana ut varje dag. Det är vikten som prioriteras inför min operation och nu börjar jag bli lite stressad när det gäller det där sista kilot. Vi tar en lång promenad varje morgon och kväll och däremellan planeras maten noga och lagas från grunden. Mer än så kan vi inte göra, extremdieter hör inte hemma hos oss. Just idag är mitt BMI 25.15 (morgonvikt) och jag kan alltså bli utkastad ur operationsrummet. Så jag har inget val, jag måste göra mitt allra yttersta för att gå ner lite till innan träffen med narkosläkaren 19/8. Jag är så trött på det här! Skulle helst av allt bara vilja köpa världens största godispåse och trycka i mej allt på en gång. Men det gör jag förstås inte.

Istället har vi en date med rådjuren två gånger om dagen. De är många! Rekordet är sju stycken på en och samma promenad och igår krockade vi nästan med en rådjursmamma och hennes två små kid. Visste du att varje rådjur är bostad för ca 2000 fästingar... Rådjuren här är riktigt fräcka och inte ett dugg rädda, de har tom en egen haschtagg för sitt klotter  :-)

Nu är det dax att sätta sej i solen med en ny bok. Kommer inom kort att recensera de senaste böckerna jag läst ut. Det har blivit några stycken under sommaren och det betyder att det varit en himla bra sommar. Ha en riktigt bra dag oavsett om ni jobbar eller är lediga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: