måndag 7 april 2014

Vinn biljetter till Fitnessgalan!

Då är det dax för tävling igen!
Den här gången kan två personer vinna två biljetter var till Fitnessgalan som är 9-11 maj i Globen. Det är verkligen en helg man inte ska missa om man är intresserad av fitness, kost och hälsa!

 Det enda du behöver göra är:
1. Gilla bloggens sida på FB - HÄR!
2. Nämn en av föreläsarna på galan/mässan
och berätta vad hälsa är för dej. 
Skriv i en kommentar här nedanför
och ange gärna din mailadress också.

Obs! Man måste sitta vid en dator för att kunna kommentera...

Du får väldigt gärna sprida tävlingen genom att skriva ett eget inlägg eller dela på din Facebook. Du kan även delta på Instagram, jag har en tävling där också. Så har du fler chanser att vinna  :-)

Tävlingen pågår till 29/4.

9 kommentarer:

 1. Fredrik Paulun...det namnet känner jag igen via produkter som jag dock ej testat...hälsa för mig är att kunna/orka träna, att hålla min kropp igång så jag orkar arbeta med det tunga jobb jag har. Hälsa är även välmående psykiskt, att få göra det jag tycker är kul, äta det jag tycker är gott, umgås med dom som ger mig positiv energi - det är också hälsa. Inte bara hård träning och nyttig mat. Mår själen bra mår kroppen bra.

  SvaraRadera
 2. Frederik Paulún är ju en av föreläsarna. Hälsa för mig är när kropp och själ är i balans med varandra. När vi tränar, vilar och äter rätt samt har nära och kära runt oss som ger energi och inte stjäl energi.

  SvaraRadera
 3. Föreläsare: Kjell Enhager.
  Hälsa handlar om livet - god hälsa innebär att kropp och själ mår bra och får den mat och den rörelse/motion/träning den behöver.

  SvaraRadera
 4. Föreläsare: Kjell Enhager.
  Hälsa handlar om livet - god hälsa innebär att kropp och själ mår bra och får den mat och den rörelse/motion/träning den behöver.
  En gång till för den blev ju bara anonym :)
  Agneta agneta110828@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag vill gärna vara med och tävla! Jag har gillat bloggen på facebook.
  En av föreläsarna är Ola Lauritzson.

  För mig handlar hälsa om att ha en kropp och en knopp man känner sig bekväm med och som får en att kunna njuta av stunden och se positivit på framtiden. Min hälsa ska hjälpa mig att stå emot stressiga och jobbiga stunder.

  Jag sitter just nu och knåpar ihop ett inlägg på bloggen, där länk till tävlingen finns med :) hanna.fornhem.se

  Må gott!

  SvaraRadera
 6. En av föreläsarna är Erik Eriksson
  Hälsa är för mej att vakna varje morgon med känslan att ha en härlig dag framför mig då jag har en ny chans att använda min friska, starka kropp till precis vad jag vill!

  SvaraRadera
 7. Förra kommentaren skriven av i.ronnlid@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Vad jag förstår så är en av föreläsarna Fredrik Paulun. Jag gillar din blogg redan via Facebook så det är klart för länge sedan. Hälsa för mig är sunt förnuft när det gäller både mat och motion, man ska inte överdriva med varken den ena eller den andra.
  Nadja

  SvaraRadera
 9. Gillar på FB - Michaela Ambjörnsson

  Jag är intresserad av både kost och träning
  och mest nyfiken på att höra vad Fredrik Paulun har att säga :)

  Frokenmela@mail.com

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: