söndag 13 april 2014

Galadax!

Klicka på bilden så blir den större
Idag var vi inbjudna på galapremiär!.
Den här helgen skulle vi haft lillpojken hos oss, men vi har fortfarande inte fått träffa honom eller hört vad som hänt... så vi bjöd med Trasselmaja och hennes trollunge istället. Redan 9.30 stod de i vår hall och kl 10 var vi på väg in till stan.

Vi kom fram till biografen Skandia precis när de skulle öppna dörrarna, så vi gled bara rätt in och fick kanonplatser. När vi lagt ifrån oss våra ytterkläder gick vi runt och minglade lite, tog kort och hälsa på andra inbjudna. Å sen hände det igen! Jag fick återigen syn på en gammal bekant! Den här gången var det en fd kollega från mina tid på SF, han var chef på filmbolaget Warner och vi hade väldigt mycket med varandra att göra då. Vi har inte setts på säkert 20 år med kände igen varandra direkt! Jag fattar inte vad som händer just nu. Jag träffar ju folk överallt från förr, människor som jag saknat och undrar lite över. Frågan är vad meningen är... och kommer det att bli ännu fler roliga möten?

Så började filmen Sofia den förste - det flytande palatset! En film helt i min smak; rolig, söt och bara 45 minuter lång. Vi fick en dricka, kakor och russin och barnen fick varsin målarbok. Barnen skrattade och vi vuxna var nöjda. En bra nybörjarfilm kan man väl säga  :-)

När filmen var slut kom Martin och mötte oss. Han hade kollat upp olika sushiställen och hittat ett bra alternativ på Mästersamuelsgatan. Så vi knallade dit och hittade en jättestor buffé där det mesta fanns. Så vi blev sittandes där en god stund och hade rejäl matkoma när vi var färdiga. Det var såååå gott! Och vi var sååååå mätta! Men det var bara att rulla iväg till tåget och stönande ta sej hem till soffan. Där låg vi med varsin kopp te och kaffe och försökte smälta maten och undvika att somna.

Nu är vi ensamma igen, Baileys har kollapsat och Martin sitter och jobbar lite. Jag ligger i soffan med datorn i knät och ska nog ta en liten tupplur. Idag har jag en dålig dag igen, jag tog väl i lite för mycket igår antar jag. Så idag är jag trött igen och fryser, men värken är inte så illa. Alltid nåt!

Vi har haft en mysig dag och det kan man leva länge på!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: