tisdag 30 juli 2013

Allt ok igen!

Vaknar både piggare och gladare idag. Jag har sovit gott, 95 % i sömnkvalitet minsann så det kan jag inte klaga på OCH magen funkar. Två grejer som de festa fixar automatiskt, men som är ren lycka för mej och återställer balansen i mitt liv. Så nu glömmer jag gårdagen och ser framåt.

Idag regnar det här på norra Öland. Såna där tunga droppar som man bli genomblöt av. Så vi får väl se hur det blir med promenaderna idag. Medan vi väntar på bättre väder ska jag städa av lite, så det mesta är gjort innan hemfärden på lördagkväll. Vi ska torka av inne på toaletterna, dammsuga och börja plocka ihop våra grejer som ligger spridda över halva huset.

Å så ska jag beställa kroppkakor! För ikväll kommer min kusin hit och ska äta med oss och sen ska vi spela kort. Känns lite som sista festkvällen för sommaren på nåt sätt... nu är det lixom slut för den här gången. Men som sagt; vi har haft en fantastiskt ledighet och är mer än nöjda.

Om ni vi se fler bilder från semestern kan ni följa mej på Instagram genom länken uppe till höger. Å på Twitter finns jag ju också... Så häng med i min vardag vettja  :-)

Jag lullar runt i min onepiece och pysslar på bäst jag kan och emellanåt tar jag en liten lässtund ute i soffan. Inga måste eller ens borden... så skönt!


9 kommentarer:

  1. skönt att höra att allt känns bättre. bara mys med dig bara
    kramis
    http://mickandialog.wordpress.com
    ny header kanske?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vi myser så mycket vi kan idag :-)
      Jag fixar en ny header själv när det blir aktuellt :-)

      Radera
  2. Så gott, då! Ja, pratade med äldste sonen, de drog iväg tidigare från Öland p.g.a. väntat regn. Men om två dagar är äldsta dottern där... de går om varandra!
    Kram och mys på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det regnade nästa hela dagen, men kvällen blev jättefin :-)

      Radera
  3. Va bra att du hitta tillbka på banan så snabbt o det låter lite tråkigt lite överallt tycker jag när alla pratar om att det slut på sommaren o semestrar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man måste tillbaka snabbt annars kanske man aldrig kommer tillbaka... ja, men semestern är ju faktiskt slut snart, tyvärr...

      Radera
  4. Läst ifatt mig här hos dig och tänkte jag skulle tala om vad som har hjälpt min mage. Du skrev att du nu äter linfrö, kanske det fungerar för dig, men det är ju lite kalorier i dom också.
    Men, däremot psylliumfrön, de är toppen. Jag tar en matsked eller drygt i filmjölken eller havregrynsgröten varje morgon och efter att jag har börjat med det så fungerar min mage "en gång om dagen" som du skrev att du önskade. Förut var det helt hopplöst, jag gick till doktorn, följde alla råd men inget hjälpte men nu, toppen.
    Ha det bra.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok, kanske ska blanda dem? Just nu känns det bra, men det kommer säkert "trögare" tider... så tack för tipset :-)

      Radera
  5. Åh dessa vägningar som skickar ner en i avgrunden.
    BLÄ!
    Men skönt att höra att du slickat dina sår och kommer igen.

    NU är det dags igen:
    http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/july/real-life-semesterstatus-2.html

    Hälsningar
    Yohanna

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: