torsdag 20 juni 2013

River och sliter!

Äntligen börjar förkylningen att ge med sej och energin har återvänt. Lite väl mycket kanske... när jag får för mej att göra något så gör jag det fullt ut och igår började jag riva tapet i vårt sovrum. Nu vill jag bara fortsätta tills det är klart  :-)

Från början hade jag tänkt att måla över tapeten i sovrummet, men när jag tittade närmare på den igår så var det så mycket luftbubblor att det förmodligen inte hade blivit snyggt alls. Dessutom är det en miljon små spikhål som behöver spacklas över också. Så jag river bort det som behövs, spacklar och tapetserar. För att kunna fuska lite med underarbetet har jag valt en grov strukturtapet i vitt och beige. Jag hittade nästa direkt det jag ville ha, helt otroligt!

Jag har inte kommit så långt än, men imorrn ska jag nog kunna spackla och måla och eventuellt sätta de första våderna på kvällen. Annars blir det på lördag och då borde det vara färdigt så långt det går på söndag. Det får bli en flytta-möbler-tapetsera-flytta-möbler-tapetsera-princip... eftersom vi inte kan flytta ut varken sängar eller garderober. Lite knepigt, men allt går bara man vill.

Det blir alltså vårt midsommarfirande; tapetsering! Men vi klämmer nog in lite sill och potatis också  :-)


4 kommentarer:

 1. Du är lika redig som min svägerska - hon med sommarhus på Öland!
  Avundsjuk... men vi har alla olika gåvor. Glad midsommar upp i alltihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte riktigt vad du menar med redig... att jag tapetserar? Du är ett socialt geni och är omtyckt av alla, det är viktigare än att kunna tapetsera :-)

   Radera
 2. Hoppas att Martin kan hjälpa dig också. Jag tycker att det är jobbigt att tapetsera ensam.
  Vill önska dig en trevlig midsommarhelg och det kanske inte bara blir jobb.
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: