torsdag 13 juni 2013

Jag i Aftonbladet Wellnes

Kommer ni ihåg den där fotograferingen som gjordes för ett par veckor sedan? Igår kom tidningen ut i butiken, men det hade jag ju såklart glömt bort...

Runt lunch kom jag på det och började efterlysa min post. Chefredaktören hade nämligen lovat att skicka ett ex till mej lite i förväg... hon svarade direkt när jag mailade och sa att hon skickade den dagen innan så den skulle finnas i min brevlåda samma dag som tidningen kom ut i butiken. Självklart kommer det ingen brevbärare när man vill ha post, så jag fick snällt vänta. Jag visste iofs vad som stod i artikeln, den har jag fått läsa flera gånger och korrigerat. Det var mest bilderna jag var nyfiken på  :-)

Strax innan vi skulle åka och jobba kom iaf posten och där låg min tidning. Det är Aftonbladet Welness jag pratar om alltså. Bilderna var helt ok men ganska små, så det hade inte spelat så stor roll hur jag såg ut. Men nog syns det att jag har gått ner i vikt iaf och det var ju lixom huvudsyftet med det hela. På bilden ser ni lite av hur det blev, vill ni läsa resten har ni någon vecka på er. Den finns i butiken nu och tom 7 Juli.

Det handlar iaf om sömn och vikt och hur viktig sömnen och vilan är för att gå ner i vikt. Allt handlar inte om träning, återhämtningen är minst lika viktig. Min sömn är ju som bekant väldigt dålig pga min sömnapné. Men jag tillåter mej att sova middag eller vila då och då under dagen och på så sätt är jag piggare när jag väl är vaken och orkar mer. Har man en sömnstörning sabbar den ämnesomsättningen i kroppen och då blir det svårt att både hålla vikten och gå ner i vikt eftersom man ofta blir sugen när man är trött.

Tycker du att du sover ganska ok men aldrig är riktigt utvilad? Då kanske du ska be din husläkare om att få göra en sömnutredning. Fler än man tror är drabbade och jag är en av dem, trots att jag tyckte att jag sov ganska bra. Man måste ta hand om sej, vem ska annars göra det...


4 kommentarer:

  1. Måste iväg o köpa tidningen och läsa om dig! :) Spännande!

    SvaraRadera
  2. Så skönt att du funnit din stil och recept för att må bra!
    Man får inget gratis, man får skapa själv!

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: