lördag 2 februari 2013

Positivt flöde

Just nu är jag inne i ett positivt flöde och känner mej genuint glad i hela kroppen. Det är kanske det som kallas att vara harmonisk? Det är inte så att det händer bra grejer hela tiden eller på annat sätt finns någon konkret anledning, allt känns bara väldigt bra ändå på nåt sätt  :-)

Det är skitmycket på jobbet och jag trivs inte i min kropp, ändå känns det inte särskilt betungande alls. Det lixom bara är så och jag ska ta tag i mej själv from nästa vecka. Först ska vi klara av alla födelsedagar och sen är det dax att prioritera mej igen. På måndag ska vi på en 80-årsbjudning, sen är födelsedagarna över för den här gången.

En liten del i detta har väl Juniors körkort, men även Seniors som nu är dryga året gammalt. Killarna frigör sej mer och mer och vi behöver inte längre ha koll på taxitider, hämtning, lämning... i dag var det första lördagen som både Martin och jag kunde sova utan att behöva gå upp och köra Junior till träningen. Han har iofs tagit mc´n under sommarhalvåret, men varenda vinter har någon av oss kört honom i 14 år!

Idag skulle han dessutom hela vägen till Eskilstuna på simtävling, så det var lixom extra skönt just den här helgen. Hade det var någon annan helg hade han stannat i Eskilstuna över natten, men ikväll måste han komma hem för då ska han firas. Ikväll kommer släkt och en del vänner hit för att fira Martins 40-årsdag och Juniors 18-årsdag. Jag kanske också får vara med lite på nåt hörn... Vi har mycket att fira just nu; på måndag har Martin och jag varit ett par i fem år  :-)

Så igår sattes hela familjen i jobb och hela huset städades och förbereddes för kvällen evenemang. Just nu är Martin ute med Baileys, Senior är och handlar tomater och jag ska städa vårt sovrum och sedan göra klart i vardagsrummet. Medan jag pysslar runt här slänger jag ett öga på datorn som visar Juniors tävlingar. Han har redan tagit plats i en final och ett brons!

Jag mår bra! Så där så att det känns som att man kan övervinna det mesta. Och katastroftänket är nästan borta. Det fanns ju en tid då jag inte litade på en bra känsla, utan alltid funderade på när nästa smäll skulle komma. Så är det inte längre och det är jätte skönt. Jag kan faktiskt vila i tanken att allt är helt ok och kanske kommer att vara så ett tag. Jag har faktiskt vant mej vid att livet kan vara lugnt och skönt ibland. Det tog lite tid att komma dit bara... men nu är jag där och här hade jag tänkt att stanna!

Solen skiner och det är 7 minus ute, men helt ok ändå! Ha en fin lördag!

8 kommentarer:

 1. Underbart att läsa denna inlägg! Det är skönt att höra att du har det bra, att man nästan själv kommer i stämning! :) Ha det gott! Och fira ordentligt!

  SvaraRadera
 2. Du är värd att må bra Marlene!!! Är glad att du börjar inse det själv! Vi har ju båda saker vi kämpar mer eller mindre med, för att vi ska bli bättre på att ta hand om oss själva. Ha en kanonkväll och hälsa alla! Själv ska jag "bara vara" på favoritsoffan med <3 i Kolviken. Kramar i massor från Åsa (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. JO, vi har väl lite att ta igen... Hälsa du också!

   Radera
 3. Så roligt att det känns bra, för den känslan är viktig, man mår lite bättre av bara känslan också.
  Dina fina grabbar är snart vuxna och flyttar kanske snart hemifrån. Det känns väl konstigt? Men livet är nu sådant och vi vill bara att det ska gå bra för dom.
  Vill önska dig, så är i efterhand, ett stort GRATTIS på din födelsedag.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, bägge står i bostadskö och det känns faktiskt inte det minsta konstigt - bara kul! Det riktigt kliar i fingrarna på mej att få hjälpa dem att piffa till deras första egna bostad :-)

   Radera
 4. Vilken härlig känsla, att vara i harmoni och balans. Det är ju verkligen då man mår som bäst!
  Önskar dig en fin kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en härlig känsla även om den är lite ovan :-)
   Ha en fin kväll själv!

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: