söndag 24 februari 2013

Grus i dojjan...

Idag har vi en klarblå himmel och strålande sol över Tumba. Tidigare var det 5 minus, men nu är det nollan ganska precis och faktiskt ca 10 grader varmt i solen. Då var vi ju bara tvungna att gå ut!

Eftersom vi gick en sträcka med backar igår och jag kände av mitt knä lite grann, så valde vi att gå på platt mark hela vägen idag och då finns det en himla bra sträcka runt Alfa Laval som är 4,5 km ungefär. Så den tog vi. Baileys var överlycklig, för på vägen finns ett ställe som han får springa fritt på. Men han fuskade! Det var ju en 20-30 cm snö där och förstås lite jobbigt att springa i, så han hoppade upp på vägen istället. Trodde han ja! Vi ropade tillbaka honom så han fick lite att jobba med  :-)

Jag kände redan när jag tog på med stövlarna att där var en liiiten sten i vägen, men den var ju så liten att jag inte brydde mej... å nu har jag en stor blåsa under trampdynan förstås. Jaja, jag får skylla mej själv.  

Vädret var härligt och en del bilder tog vi på vägen. Det känns att våren är på gång nu och det riktigt kliar i fingrarna att få ta fram utemöblerna och ta en fika i solen. Men SMHI hotar med både kyla och snö i veckan, så vi får väl se...

Men oavsett vad som händer, så njuter jag av värdet idag!


9 kommentarer:

 1. Härlig promenad!

  svar: Tack för tipset! Ska se om jag kan få tag på biljetter till Fantomen på operan. Har längre velat se den faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är helt fantastisk! Jag jobbade på Oscarsteaterna när den gick där och har väl sett den sisådär 100 gånger. Jag tröttnar aldrig!

   Radera
 2. Sv: Tack, buskisen i fredags var riktigt kul och i går var jag och lillsyrran på Melodifestivalen ...:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skoj! Vi har också varit på melodifestivalen ett par gånger. En himla kul grej!

   Radera
 3. När du skrev Grus i dojan och pratar om liten sten som kan bli till en blåsa, tänkte jag på ordspråket "liten tuva stjälper ofta stort lass", hihi... tänk vad man associerar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite kan göra mycket ibland... Jag fick ta hål på blåsan till slut eftersom den gjorde ont att gå på. Men idag känns det inget alls :-)

   Radera
  2. Ett bra tips, som jag fick inför vandringen: Ta en synål med en sytråd i, stick den igenom blåsan och låt sytråden sitta kvar, den dränerar då automatiskt!

   Radera
 4. Svar: Tack så mycket för tipset!!!! Toppen med pensionat som tar emot hundar, men vi har nog ändå tänkt att resa utan hunden. Det är enklare att vara spontan på semestern då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får bo där utan hund också :-P

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: