söndag 4 november 2012

Veckans utmaning

I veckan har jag utmanat våra medlemmar att ta ett halv kilo på vågen vid nästa vägning. Jag har skött mej perfekt och skrivit checklista i två veckor nu. Förra veckan blev det ett halvt kilo minus, så det tänkte jag ta en repris på. Men det ser mörkt ut...

Jag tjyväger mej under veckan, men det är resultat på måndagmorgon som räknas. Tyvärr har veckans tjyvvägningar inte peppat mej direkt... det står lixom still! Visst... magen har inte funkat och motionen har varit dålig, men ändå! Jag har ätit mina PP och faktiskt inte avvikit från programmet det minsta lilla. Jag vill verkligen ta det där sista kilona nu. Just precis nu har jag ett BMI på 25,03 och med ett par kilo bort så är jag på den säkra sidan för att hålla mej på den hälsosamma sidan.

Förmodligen blir det ett eller två hekto minus imorrn, så medlemmar har chansen att slå mej med hästlängder. Men det unnar jag dem! Å skam dem som ger sej, jag ger inte upp! Problemet är bara att nästa veckas vägning uteblir, då ska Junior och jag åka till Åland med mormor och morfar. Och äta buffé... flera gånger... Jaja, vem har sagt att livet är spikrakt? Inte jag!


6 kommentarer:

 1. Nej, livet är allt annat än spikrakt, fullt med fallgropar som det är, så får man se upp så man inte slår ihjäl sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja! Livet är inte lätt alls... men vi gör så gott vi kan!

   Radera
 2. Man måste få ha lite roligt också.
  Sen kan man smaka på allt. Det är ju portionerna som räknas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan äta allt, men inte alltid...

   Radera
 3. Hummm... jag fuskvägde mig oxå i veckan o det är inte lika roligt då men den där förbannade vågen står där o stirrar på mig, nästan maniskt! Jag dras dit fast jag inte vill. Har oxå vägning på måndagar o -4 kg på 4 veckor är det så - ja, jag når nog mitt mål om jag fortsätter vara envis!

  Sv: Hahaha… ”slippa skiten sen” *skrattar högt*
  Jaaa, så kände jag med men fick mina med långa mellanrum så jag förträngde skiten istället! *fniss*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Viktminskningen planar ju ut med tiden och du kan knappast fortsätta att ta ett kilo i veckan i längden. Men alla minus är bra! Så det är bara att fortsätta kämpa!

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: