måndag 25 juni 2012

Två tuffa år...

I dag fick Martin veta att han kommit in på Teknikhögskolan och därmed ska plugga i två år. Detta besked har vi väntat på, det är lixom det som avgör hur resten av vårt liv ska bli.

Den 20 augusti är hans första skoldag och i juni 2014 är han färdig applikationsutvecklare och har då väldigt ljusa arbetsmöjligheter som det ser ut just nu. Vad det betyder vet jag inte riktigt, men det har nåt med datorer att göra. Och applikationer... antagligen  :-)

Däremot vet jag att det betyder att vi har två tuffa år framför oss med plugg och jobb. Han kommer inte att kunna ta företagsklasser och då får vi mindre pengar i plånboken. Men det var därför vi renoverade huset så mycket vi kunde under förra året och nu fixade badrummet som sista grej. Så vi är förberedda. Våra kvällsklasser ska vi ha kvar som vanligt, men det kommer att ligga mer administrativt arbete på mitt bord.

Men det ska nog gå bra. Vi får hjälpas åt att få det att fungera och det handlar ju faktiskt "bara" om sisådär 700 dagar eller nåt. Å dagarna går som bekant väldigt fort. Det mest spännande och det största frågetecknet kommer sedan... vad händer sommaren och hösten 2014? Den som lever får se...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: