söndag 8 april 2012

De e inte bra me påsk...

Jag fick inte så mycket godis i mitt påskägg, men Martin hade köpt lite, Junior hade köpt lite och så hade vi även Juniors påskägg att dela på eftersom han inte äter godis... Å nu visar vågen mer än på länge. Å då har jag ändå inte ätit upp allt!

Martin påstår att man kan slänga godis, jag säger att det kan man absolut inte! Då föreslog han att jag skulle lägga undan det jag inte ätit upp och spara till nästa helg. Det förslaget kan jag faktiskt fundera på, för jag är inte det minsta godissugen längre. En stor chokladkaka lakritsplopp ligger faktiskt oöppnad! Och en delicatoboll!

Vi var iaf ute och gick igår, inte så långt, men ändå. Om en timme ska vi ut med våra medlemmar och idag blir det 6,5 km. Jag vet inte om knät håller för det, men det spelar ingen roll. Idag ska jag gå! Värktabletten ligger i fickan om jag får ont. Så vi har kompenserat liiite iaf för allt godisintag, även om det är långt ifrån den kompensation som behövs...

Men nu blir det två bra veckor, med tidiga mornar och bra mat tillsammans med våra snickare. Då ska vi nog hamna på rätt köl igen. Så för säkerhets skull avslutas påsken med en lunch hemma hos Martins föräldrar. De som dukar fram mat för ett helt kompani, god mat dessutom. VARFÖR FINNS DET INTE MAT I PILLERFORM??? Jag blir galen! Nu vill jag (måste jag) ta tag i det här igen och gå ner i vikt. Jag ska väga max 62 kg den 10/6, så det så!

Imorrn kör vi igen! Nu jäklar!

.

2 kommentarer:

  1. Jag är duktig. Än så länge har jag varken köpt eller ätit något godis i påsk. Fast idag blir det en liten bit tårta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är duktig du :-) Vi har än så länge inte ätit nån påskmat, men idag är det dax.

      Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: