onsdag 18 april 2012

Blir inget golv idag :-(

Ett väldigt tomt badrum...
Klockan 10 ringde jag till Vårby Färghall för att kolla läget. Tjejen som svarade pratade jag med även igår, hon skulle kolla upp kollinummer och återkomma till mej. Strax därpå ringer hon: "Det går troll i din matta, den är inte skickad..." Va? Är det ett skämt? Tyvärr är det inget skämt och ingen vet heller hur det kommer sej att min matta står kvar i Skåne. Hon var riktigt frustrerad och verkar ha gjort sitt allra bästa, men utan framgång.

Tjejen på Färghallen försökte få dem att skicka mattan med bud, expressfrakt osv. Men fick inget vidare gensvar från Gerfloor som företaget heter (handla inte av dem). Så jag bad att få återkomma efter att ha kollat andra möjligheter med min golvläggare. Så jag åkte upp till hans firma och vi gick igenom de alternativ som fanns, men inget alternativ gav oss en matta IDAG. Så vi ger Skåne en chans till och hoppas på det bästa.

Just nu väntar jag på att tjejen från Färghallen ska ringa upp mej igen och ge mej svar om kompensation och säkerställa att mattan skickas idag. Golvläggaren är urgullig, han sa att finns den på plats imorrn så spelar det ingen roll när den kommer. Han kan lägga den på kvällen om det behövs. Men det är nog bara att sikta in sej på att golv och väggar är färdiga först på måndag och att elektriker och rörmokare kan komma på tisdag. Så kanske onsdag är realistiskt att tro att badrummet går att använda igen.

Nu är jag bara ledsen och uppgiven. Jag kan inte göra ett smack! Det är bara att vänta, hålla tummarna och hoppas. Å sånt är jag dålig på... Ska åka hem till mamma och ta ett bad, det kanske hjälper humöret lite iaf.

Håll nu tummarna för att mattan verkligen ligger på lastbilen ikväll och att jag får den imorrn, helst tidigt.

.

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Men så snygg bloggen har blivit!!!
    Nu känns min blogg sliten..... uppdateringsdax?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag har haft samma utseende länge nu, så det var dax. Det tar lite tid att vänja sej bara...

      Radera
  2. Det är klart att ni ska följa med. Lägg en kommentar på vad ni vill äta så bokar jag in er :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: