lördag 14 april 2012

254 dagar till jul...

14 april 2012...
Synen utanför fönstret när man vaknade i morse var ju inte särskilt upplyftande. SNÖ! Nästan så man kunde tro det var julafton, men dit är det faktiskt 254 dagar. Nu är väl Tomten glad...

Hela gänget försov sej, så Junior missade sin träning. Men det gjorde nog inte så mycket, han behövde sova. Han har ju jobbat hela påsklovet och gått upp vid 6 varenda morgon. Han blev ganska förvånad när han tittade ut, kan man väl säga. Han hade nämligen bestämt med en kompis att han skulle åka till denne med motorcykeln. Det kunde han snabbt glömma.

Så vad gör man då en dag som denna? Ja,ni kanske kommer ihåg att vi har en vitmålad trapp? Den var inte så vit längre efter att hantverkarna gått upp och ner. Så nu har jag haft "projekt skrubba trapp" och nu är den vit och fin igen! Men det lär jag ju få göra om nästa helg...

Vi har kollat runt på nätet efter badrumsmöbler och hittat ett ställe i Tyresö som vi ska åka till under eftermiddagen. I bästa fall kommer vi hem med nåt bra. Åsså kommer Senior hem från Öland, ska bli skönt att få hem alla. Även om han kommer att bo mycket hos mormor tills badrummet är klart. Men saknade efter den älskade datorn är nog för stor för att hålla honom borta tror jag  :-)

I övrigt blir det nog en lugn dag i snöyran. Martin står och fixar sushi till oss och sen ska vi alltså åka och kolla på badrumsmöbler, men sen blir det nog soffläge tror jag. Vi är lite trötta efter snickeri-veckan.

Håller er inne om ni kan eller låt bilen stå - annars får ni lova att ta det lugnt. Vi har fortfarande vinterdäck, men ni som bytt får vara försiktiga.

.

1 kommentar:

  1. Den här tiden på året kan precis vad som helst hända när det gäller vädret, det är tydligt det.
    Får gärna komma in riktig vårvärme nu

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: