måndag 12 september 2011

Det går inte an!

Så många runt om oss är sjuka just nu. Folk nyser, snörvlar och hostar på oss. Jag tar i snoriga pengar... å ber till högre makter att jag ska klara mej från att bli sjuk. Det går nämligen inte! Vi har ingen som kan ersätta någon av oss. Vi har 300-400 medlemmar som i värsta fall inte alls är särskilt förstående om vi inte kan jobba. Dessutom blir det inga pengar = mat på bordet om vi är hemma och är sjuka.

Alltså gör vi vad vi kan för att undvika smitta. Vi försöker att inte stressa, vi äter bra mat, frukt & grönt, dricker mycket (vatten), insuper frisk luft och sover minst 8 timmar per natt. Jag tvättar händerna som en galning och har sagt till ungarna att inte komma nära om de känner minsta lilla ont i halsen och att inte träffa kompisar som är sjuka. Martin och jag får helt enkelt inte bli sjuka! Så är det bara!

Dessutom vet vi att om Junior blir sjuk redan nu, så är han dålig tom mars eller så... å då ryker måååånga tävlingar för honom. Så vi gör vad vi kan och hoppas på förståelse  :-)

.

2 kommentarer:

  1. Precis som vi gör. Här är dåligt immunförsvar på den ene och vi måste se om det.
    Det är bra, Marlene, man måste se om sig!

    SvaraRadera
  2. Handsprit säger jag bara. Har själv en liten flaska i handväskan att ta till vid behov.

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: