onsdag 20 juli 2011

Myskokonstigt...

Idag städade jag eller nåt... Jag skulle dammsuga. Har man hund så dammsuger man ganska ofta. Så detta var en hel vanligt dag, med en helt vanlig dammsugning. När man ska dammsuga brukar iaf jag röja av golven först, så man kommer åt ordentligt. Jag ställer upp alla skor i skostället, lyfter undan ryggsäckar och annat skit som är i vägen i hallen. I vardagsrummet samlar jag ihop Baileys leksaker och plockar ihop en och annan slängd tröja. Jag samlar ihop alla papper och annat som ligger slängt i trappen. Det gjorde jag inte idag...

Idag plockade jag bara undan två par skor och Baileys leksaker - sen fanns det inget mer! Hade jag missat nåt? Näää, inte en pryl i vägen... konstigt. Tänk att det har varit städat sedan jag sist dammsög, tror det var i söndags. Det har ALDRIG hänt förr. Inte ens tvätt fanns det när jag skulle köra en maskin!

Är det så här det är när barnen flyttar hemifrån? Kan man ha det så här bra? Eller enkelt eller vad man ska säga... För bra har jag även med barnen hemma, men nog sjutton samlas det mer grejer och behövs plockas undan helt andra mängder innan man kan komma fram med dammsugaren.

Så istället för att avsätta en halv eller heldag till storstädning, tog alltsammans kanske 30 minuter. Osannolikt. Skönt. Häftigt. Mysko. Konstigt. Coooooolt  :-)

Ungarna kommer hem på fredagkväll, undrar när det behövs städas igen...?

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: