tisdag 26 juli 2011

I paradiset

Så har vi äntligen vaknat vår första morgon i paradiset. Jo, vi åkte till Öland igår  :-)

Vi packade ihop oss under förmiddagen igår. Senior fick hjälp att hitta de sista grejerna som han behöver under SM-veckan. Han börjar sin första skjutning NU! Det ska blir riktigt spännande att följa honom  :-) De hade missat lite med boende, så han kommer inte att bo i Eskilstuna utan sover hemma på nätterna. Det blir en del åkande, men så får det bli.
Vi handlade det sista. Det är en hel del av våra favoritprodukter som är svårt att hitta hemma, som verkar omöjligt att få tag på där vi bor på Öland. Så det blev ett gäng burkar 3%-ig fetaost, 3,5%-ig turkisk yoghurt och mjukost mm. Dessa produkter använder vi så gott som dagligen och eftersom vi vill fortsätta våra goda vanor, så får det bli till att ta med sej det man behöver.

Det sista vi gjorde var att äta lunch, vår sista sushi. Nu blir det minst 3 veckor till nästa gång. Nu ska vi leva på sallad och hemlagat och gå ner i vikt! Å ganska precis kl 14 drog vi iväg. I bilen lyssnade vi på "Att aldrig fucka upp". Den verkar helt ok. Så kom vi fram klockan 20, lastade ur bilen och gick ut i skogen. Baileys var helt galen av lycka. Han fick springa fritt och allt var jättemysigt.

Väl hemma igen stökade vi undan lite innan vi hamnade framför tv´n och såg andra avsnittet av "Att leva ett enkelt liv".  Det är verkligen ett jätteintressant program, se det! Finns säkert på svtplay. Å sen somnade vi alla ovaggade, Baileys först  :-)

Idag är det molnigt, men ska bli sol lite senare. Martin har börjat sitt semesterprojekt, att titta ikapp på LOST. Han öppnar en ny säsong varje sommar vi är här och har precis påbörjat säsong 5. Jag ska läsa ikapp istället, jag har mängder med böcker och tidningar med mej. Å mellan allt försöker vi kolla hur det går för Senior på SM och höra med Junior på Gotland hur det är med honom. Å Baileys bara är  :-)

Två promenader ska det bli per dag och kameran åker nog med för det mesta. Jag har blivit uttagen som någon slags testpilot för nya Smartphotot, gamla Extrafilm. Det innebär att jag får testa deras produkter. Så nu måste jag ha nya bilder att välja mellan  :-)

Det är härligt att vara här!

.

1 kommentar:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: