fredag 14 augusti 2009

Förarbetat

Nästa vecka börjar allvaret med jobb, skola och aktiviteter. I ett svagt ögonblick lovade jag dessutom en kompis att hon kunde äta hos oss alla luncher om hon vill, för att hjälpa henne ner i vikt. Nu kom frågan från henne: Vad blir det för lunch på måndag? Jag hade juu ingen aaaaning, gör alltid matsedlarna på helgen för kommande vecka. Men va sjutton, jag har ju inget bättre för mej... regnet öser ner och städa är inget kul :-)

Så här kommer faktiskt nästa veckas matsedel:


Lövbiff med senap och paprikasås
Bakpotatis

Ti
Rödspättegratäng
Vi jobbar kvällen

On
Sallad eller gröt
Pasta med rökt lax

To
Jobbar på dagen
Korvstroganoff

Fr
Räkor och squash (med vitlök)
Ciderkyckling


Pastagratäng
KRÄFTOR Senior fyller 16 år!


Biffwok
Rester eller sallad

Så nu kan kompisen och alla ni andra välja själva när ni ska komma hit och äta ;-)

.

6 kommentarer:

  1. Har läst ifatt lite på din blogg. Så härligt att du och bonusbarnen fortfarande har kontakt. Visst kan det vara så att man får täta band fast det inte är biologiska barn. Tyvärr blev det inte så för mig med min sambos flickor. De är artiga men sen stannar det vid det, de har tyvärr valt att tro på allt vad deras mamma säger och jag är inte utmålad i rosenrött om jag säger så!
    Sen vikten: I vintras fick jag i panik rusa till guldsmed som klippte bort min förlovningsring, inte kul alls! Sedan jag skrev sist hos dig och andats om kanske VV för mig, har jag ringt en läkare som kommer stötta mig men som också påpekar att effekterna av de mediciner jag ätit kommer att hålla i sig ett par månader till. Men jag tänker som så att om jag åtminstone kommer igång med motionen och planera maten, som du gjort, så har jag förberett mig! Tror t o m jag hakar på din meny för veckan.
    Bor ju inte så nära Stockholm i vardagen så att jag kan komma på middag hos dig. Fast gissa om jag är sugen!!!!
    Varm kram!

    SvaraRadera
  2. Så jag satte dig i arbete? ;-)

    Ska vi säga må-ti-on? Kommer jag i tid så kan jag ju prova spikmattan också ;-)

    Städa är ju faktiskt inge kul alls... Gör faktiskt hellre matsedeln. Fast ibland är man ju tvungen att städa, vare sig man vill det eller inte!

    SvaraRadera
  3. Ok, låter som du har bestämt dej för att köra hårt? Som sagt; på måndag blir det dåligt socialt umgänge eftersom vi ska till skolan. På onsdag jobbar Martin därför blir det gröt :-)

    SvaraRadera
  4. Cina: häng på med menyn du bara! Mdan du äter medicin kanske du ska satsa på att hålla vikten istf att gå ner? Men med planering kan du komma väldigt långt. Glöm inte att drick ordentligt med vatten och äta mellanmål. Det är ju alltid en början :-)

    SvaraRadera
  5. Ciderkyckling? Låter spännande! Recept tack! :)

    SvaraRadera
  6. Oh, vad duktiga ni är - själv orkar jag knappat stiga upp just nu

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: