torsdag 8 september 2011

Spännande dagar

Senior går just nu som på nålar! Han packar, fixar och sitter med körkortsteorin om vartannat. Han ska åka på SM om några timmar! Den här gången är det SM för junior, i somras var han på ett "riktigt" SM. Då var det mest för att se hur allt går till... den här gången åker han för att vinna  :-)

Igår fixade skyttarna det sista upp på skytteklubben, fixade vapnen och pratade ihop sej. När han kom hem packade han och nu har vi tillsammans gått igenom packning och lagt till och dragit ifrån. I värsta fall får de regn på söndag och det är den dagen han skjuter fält. Han kommer alltså bli BLÖT! Med tanke på det fick vi tänka om lite, nu hoppas vi att allt är med.

Vid 14-tiden idag drar han iväg till Alvesta, så har han glömt något är det för långt för att komma hem och hämta grejerna. Men det finns ju affärer även där...

Det är första gången han åker iväg på egen hand. Nu är han 18 och får ta ansvar över sina mediciner och se till att ingen har tillgång till dem. Slarvar han kan han bli åtalad, så är det och det vet han. Han måste ha papper och intyg på allt och även hålla reda på dessa. Inte helt enkelt för en grabb med adhd mm. Men det här fixar han, trots begynnande fjärilar i magen. Han börjar bli lite nervös, men vet att jag bara är ett samtal bort. Dessutom åker han med människor som han känt länge och litar på. 5 killar/män och 1 tjej  :-)

Under tiden ska vi jobba ett sista pass innan helgledigt och sen försöka hålla oss uppdaterade under helgen. Senior kommer förstås både att ringa och skicka sms med resultaten, men jag vill veta direkt! Så det får väl bli att fixa i trädgården och pyssla lite allmänt medan vi väntar på besked. På söndag vet vi hur allt gick - spännande!

Självklart önskar vi hela skyttelaget ett stort lycka till på JSM i Alvesta!

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: