fredag 2 september 2011

En otroligt skön dag!

Idag skulle vi gjort en himla massa mer än vi gjorde, men vi prioriterade att ta det lugnt istället. Vi gjorde det allra mest nödvändiga; skickade veckobrev, jobbade undan veckan, handlade, packade lite traderagrejer och var med Baileys hos frisören. Vi borde även ha åkt runt och satt upp affischer och lite annat, men det får bli morrn... eller nåt...

Nytrimmad och fin!
Redan strax efter 8 släpade Martin ut Baileys i motionsspåret. Eftersom han skulle stå still hos frisören i ca 2 timmar (Baileys alltså, inte Martin) så behövde han vara rejält rastad och kissad. 9.30 var vi på "salongen" och ca 90 minuter senare hämtade vi en råtta! Vi lämnade ett gossedjur och fick hem en råtta... hur gick det till? Nåja, det rättar till sej om någon vecka när pälsen lagt sej till rätta igen  :-)

Resten av dagen har mest gått åt till att bara lulla runt här hemma. Jag har iofs puttat dammsugaren framför mej och kört igång en tvätt... men legat framför tv´n en stund och även i solstolen en stund. Med Baileys i knät i bägge fallen.

En riktigt skön dag alltså! Om en stund ska vi äta hemlagad pizza och sen kanske gå ett varv med Baileys i det otroligt fina vädret. Eller också struntar vi i det och sätter oss på altanen en stund. Vilket det än blir så blir det bra.

Ha en fin kväll everyhopa!

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: